Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aikaa on, energiaa riittää

"Tämä kirja ei lupaa ratkaista ongelmiasi eikä tehdä sinusta rikasta eikä hetkessä onnellista, niin muodikasta kuin se olisikin. Se pyrkii ihan muuhun.

Kirjan tekijän oma motto elämässään on irlantilaisen Yatesin käsialaa: "Ihminen ei ole astia, joka täytetään, vaan lamppu, joka sytytetään." Valon syttyminen on aina ihme!

Ehkäpä jokin ajatus tai kohta tässä kirjassa voi toimia kipinänä elämässäsi. Ja kun se kipinä on syttynyt, silloin voi tapahtua - suuriakin. Suuria ihmisen itsensä kannalta.

Tällä hetkellä moni kysyy, miten löytää tasapaina ja rauha elämäänsä kaiken kiireen ja muutoksen keskellä, miten oppia elämään tavallista, hyvää elämää.

Se vaatii omien arvojen löytämistä ja tarkistamista. Se vaatii määrätietoista etenemistä valitsemaansa majakkaa kohti unohtamatta, että varsinainen elämä on matkallaolo, ei perilletulo. Ihmisen elämään kuuluvat karikot ja kompuroinnit. Eivät ne mihinkään lopu. Mutta voisinko valita uuden suhtautumistavan niihin ja huomata selvemmin monet elämäni onnen ja autuuden hetket?"

 

Gummerus 1999, 2. painos. Kovakantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.10.2018 6:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.