Kuvaus

 

Laulaja Marika Krook on tehnyt leikkisän, taidokkaasti keinahtelevan levyn lapsille ja lapsenmielisille. Marika Krook osoittaa uudella levyllään olevansa myös taitava säveltäjä ja sanoittaja. Juuri ilmestynyt Dammtroll (=Pölypeikkoja) sisältää 14 kappaletta, joista jokainen on musiikillisesti hieman eri tyylinen kuitenkin niin, että kokonaisuus säilyy selkeänä, johdonmukaisena ja tasapainoisena.

Musiikilliselta tyyliltään lauluissa on otettu rohkeasti vaikutteita kansamusiikista, bossanoovasta, jazzista, soulista, funkista, rokista ja klassisesta musiikista.

Levy on "aikuismusiikkia" mutta sanoitukset on tehty lapsen näkökulmasta.

Marika Krook on 1,8 vuotiaan Nicole-tyttären äiti. Hän on hoitanut itse tytärtään mutta samalla myös tehnyt töitä. Tänä vuonna hänellä oli päärooli Piukat paikat-näytelmässä Musiikkiteatteri Palatsissa Tampereella.

Marika Krook sanoo, ettei hän olisi selvinnyt urakastaan ilman ruotsalaisen kirjailijan ja yhdeksän lapsen äidin Anna Wahlgrenin neuvoja.

Dammtroll levyn laulut ovat ruotsinkielisiä, mutta Marika Krook huomauttaa, että levy on tarkoitettu myös muunkielisille lapsille. Vaikka ei ymmärtäisi sanaakaan voi silti tanssia musiikin tahdissa. Kieli tarttuu alitajuntaan. Kun koulussa opiskelee ruotsinkieltä, tulee hyviä mielleyhtymiä!


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

0,50 €
Sulkeutuu 95 vrk 22 h 32 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,50 € Sulkeutuu 95 vrk 22 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.