Kuvaus

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

    

Samu-Jussi Kosken (joka tunnetaan myös omasta Samuji -merkistään) Marimekolle suunnittelema mekko, joka muuntuu myös jakuksi, kun vyö otetaan pois ja nappeja vähän aukaistaan; Toimii esim. takkina kesällä! Hihansuut voi vielä halutessaan kääntää ylöspäin (hihansuiden halkiot mahdollistavat tämän hienosti).

Mekko väritykseltään harmaanmusta - valkoinen.

Olen käyttänyt mekkoa mekkoa kahdesti ja pessyt sitten kertaallen käyttökertojen jälkeen. Tästä on kärsinyt lähinnä tuo pesuohjelappu, josta väri on vähän haalentunut.

Mekon vyö on tuon näköinen (eli vähän purkautunut, kuten kuvista edellä näkyy), vaikka käyttö mekolla on ollut noin vähäinen. Valitin asiasta aikoinaan ja sain tilalle uuden vyön, joka oli lähtenyt purkautumaan aivan samoin. Valmistusvaiheessa siis ollut todennäköisesti vikaa kangasta solkeen kiinnittäessä. Laitan molemmat saamani vyöt mekon mukaan. Vika ei toistaiseksi näy ulospäin, kun vyö on mekon päällä kiinni, mutta jos ongelma etenee aikanaan, vöitä voi sitten ainakin vaihdella, kun niitä on kaksi samanlaista.

Edellä on myös kuvaa, että jossain kohtaa mekon kangasta on tuollaisia valkoisia pisteitä, mutta ne kuuluvat printtiin, että eivät ole vika.

Mekon koko on 38 ja mitoitus pitää aika hyvin kutinsa. Mutta malliltaan mekko on väljähkö ylhäältä ja kapeamallinen helmasta. Mekon vyötärön alueella on muotolaskoksia, joten mekko istuu kauniisti myös ilman vyötä jakkuna käytettäessä.

Kangas ei jousta yhtään. Mekkoa ei ole vuoritettu eikä mekossa ole taskuja eikä myöskään renksuja sivussa vyölle.

Ympärys kainaloiden alta on noin 104cm. Ympärys vyötäröltä noin 83-84cm. Ympärys arvioidulta lantion kohdalta noin 108cm. Olkapää arviolta noin 12cm. Hihan pituus kainalosaumasta hihansuuhun noin 23-23,5cm. Pituus olan keskivaiheilta helmaan noin 100cm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

95 €
Sulkeutuu 112 vrk 4 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

95 € Sulkeutuu 112 vrk 4 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.