Kuvaus

MARJA ULVO & ELISE RAJAMÄKI

Kalevalaneuleet

Etelä- Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuus ry

GUMMERUS 2001

Sivut moitteettomat, ei käsittelyn jälkeä, eikä merkintöjä. Kannetkin siistit, vain takakannen alakulmassa tuo kulumajälki, joka näkyy kuvassa.(Huomioitu hinnassa)  Ei mitään vaikutusta lukemiseen tai sisällön omaksumiseen. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Muoti ammentaa peristeestä, ja Kalevala -neulesarjan runsaat palmikot ja kohokuviot ovat juuri sitä, mitä tänään halutaan. Sarjaan kuuluu 20 nykyaikaan sovellettua neuletta, joiden innoittajina ovat olleet muisnaiskorut, perinnetekstiilit ynnä muut vanhan käsityötaidon näytteet. Näistä upeista malleista voi neuloa näyttävät asut moneen käyttötarkoitukseen, ikiaikaiset kuviot ja pehmeät luonnonväriset langat kertovat yhteistä tarinaansa.

Marja Ulvo työskentelee neulealan suunnittelu- ja koulutustehtävissä freelancerina, Elise Rajamäki on ompelu- ja neuleneuvojana Seinäjoen Käsi- ja Taideteollisuuskeskuksessa.

Sisältö:
Alkusanat  - Ennen työn aloittamista - Tikkari takki - Kulkuri puserot - Ruuturekko pusero - Kalastajan paita - Ulriikka - Medaljonki - Idän neito - Sulka-viitta - Tähkä - Ukonvasara - Metalli - Hertta - Elämänpuu - Neulemerkkien selitykset - Lisätysten neulominen - Idealähteet - Kuvaustiedot - Lankatiedustelut

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 12 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,50 € Sulkeutuu 66 vrk 12 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.