Kuvaus

Huutokuva.net

MARKKU JOKISIPILÄ (toimittanut)

Sodan totuudet  - Yksi suomalainen vastaa 5,7 ryssää

AJATUS KIRJAT 2007

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kansipaperillinen kirja. Sivut ja kannet siistit, ei merkintöjä. Kansipaperi siisti, kuten kuvista näkyy. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Mitkä olivat puna-armeijan todelliset tappiolukemat talvi- ja jatkosodissa? Miltä Lapin sota näytti Saksasta käsin? Toukokuussa 2005 toisen maailmansodan päättymisen 60-vuotismuistojuhlat nostivat tunteet pintaan eri puolilla Eurooppaa. Sodan tulkintoihin liittyy yhä paljon erilaisia poliittisia, ideologisia ja kansallisia painolasteja sekä suuria näkemyseroja. Purkamattomia sotamyyttejä ja käsittelemättömiä kipupisteitä löytyy Suomenkin sotahistoriasta, kuten presidentti Tarja Halosen käynnistämä vuoden 2005 suuri erillissotaväittely osoitti.

Valtiotieteiden tohtori Markku Jokisipilän toimittama Sodan totuudet - yksi suomalainen vastaa 5,7 ryssää kokoaa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ensi kertaa samoihin kansiin suomalaisten ja venäläisten historioitsijoiden näkemyksiä toisen maailmansodan tapahtumista. Teos sisältää myös ensimmäisen systemaattisen esittelyn saksalaisen sotahistorian Lapin sotaa koskevista näkemyksistä. Lisäksi kirjassa on muun muassa uusimpaan venäläiseen arkistotutkimukseen pohjautuvia lukuja Neuvostoliiton tappioista talvi- ja jatkosodassa.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

16,50 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 8 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 94 vrk 8 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.