Kuvaus


Kuvanmukainen, lahjaksi saatu lukematon opus. Täysin siis UUDENVEROINEN, ANNA VAIKKA LHAJAKSI.   KOVAKANTINEN ENSIPAINOS.


Marko Gustafsson: Miten Minusta tuli minä

Verenperintöä vai sattumankauppaa? Toteutuneita unelmia vai ympäristön vaikutusta? Järjellä vai tunteella? Kurkistus siihen, kuinka elämä on kuljettanut julkisuudesta tuttua henkilöä ja mikä on tehnyt hänestä juuri Hänet. Miten hän itse näkee oman kehityksensä ja siihen vaikuttaneet tapahtumat. Miten minusta tuli minä pohjautuu Radio Suomen samannimiseen, suosittuun sunnuntaiohjelmaan. Hienoja lukuelämyksiä on tiedossa, kun elämäänsä pohtivat muiden muassa Lauri Tähkä, Aulikki Oksanen, Hannu-Pekka Björkman, Maarit Hurmerinta, Veikka Gustafsson, Orvokki Autio, Vesa Vierikko, Elina Knihtilä ja Sofi Oksanen. Jokaisella on kerrottavana oma, itse eletty tarinansa, joka johdattaa kohti yleisiä ihmisenä olemisen kysymyksiä. Elämän yllätyksellisyys ja pienten sattumien merkitys korostuvat monen kohdalla; ratkaiseva asia on voinut olla kirjastokortti, näyttämön haju, hikilautahiihto tai ensi kosketus kitaraan.

1. painos

WS BOOKWELL OY Juva 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 20 vrk 10 h 57 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 20 vrk 10 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.