Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kerran luettu, erittäin siistikuntoinen:

Marko Pulkkinen: Syntax Error

"Hysteerisen hauska kuvaus kahtia jakautuneesta maasta, sosiaalisen median vallasta ja tarinoiden voimasta. Elämäntaitovalmentaja ja mediapersoona Harry S Turunen on todellinen tee-se-itse-mies. Nikkaroinnista hän ei tiedä mitään, mutta omaa henkilöbrändiään ja somepresenssiään hän on rakentanut jo vuosien ajan uhrauksia kaihtamatta. Matkan varrelle ovat saaneet jäädä niin ristimänimi Seppo, parhaat päivänsä nähnyt vaimo kuin tarpeettomiksi käyneet ystävät. 

Luentosalit täyttyvät illasta toiseen, kun Harry kiertää ympäri Suomea levittämässä menestyksen ilosanomaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää omaa sisäilstä supersankariaan, ei ainakaan jos kukkaronnyörit antavat tarpeeksi myöten. Ja hei luottokorttikin kelpaa. 

Yksi automarketin lauantairuuhkassa hätäisesti otettu selfie riittää kuitenkin romuttamaan Harryn huolella rakentaman brändin ja nostattamaan valtaisan someraivon, josta selvitäkseen Harry joutuu päivittämään näkemyksiään. Eikä aikaakaan kun parrasvaloihin nousee uusi, uljaampi Harry."

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.10.2022 22:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.