Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvan mukainen Hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos MARKUS KAJO huumorin diggareille. 

 

Markus Kajo: KETTUSEN KOOTUT 

Ajatelkaa, jos te olisittekin vaihtunut synnytyslaitoksella. Te olisitte nyt joku aivan muu, itsellenne täysin tuntematon henkilö, jolla on väärät tuttavat ja mielipiteet. 

Elämäkertatietoa

- Markus Kajo ei myy, ei yritä, ei edes aina onnistu, mutta jokin selittämätön voima hänessä on. Luulen hänen olevan kotoisin nuotiotulilta, ajalta ennen televisiota, ajalta ennen miellyttämistä. Teevee on täynnä pärstiä, jotka yrittävät miellyttää tuottajia, katsojia, mainostajia tai sitä mystistä tavallista kadunmiestä, jota kukaan ei ole tavannut, mutta johon tuotantoyhtiöiden palavereissa aina vedotaan. Naamat tyrkyttävät mielipiteitä, näennäiskarismaa ja yleisfiilistä, jonka taroituksena on kohottaa sohvanpohjimmainen viisitoista senttiä ilmaan arkiselta alustalta. Lopputulos on miltei poikkeuksetta kaameaa naamanvääntöä. Poikkeus on Markus Kajo. (AL 21.11.1998, Kari Hotakainen otsikolla 'Markus Kajo, valoilmiö' Kajon tv-ohjelmasarjasta)

1. painos

WSOY:n graafiset laitokset Porvoo 1996

KIRJA PAINAA yli 750g

 VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

-------------------------------------

Huh huh, tämä kirja rasitti naurulihaksia niin paljon, että kävi totisesti jumpasta. Eilen oli ukkokullan vuoro tämä aloittaa, ja muutaman sivun jälkeen hän valitti, ettei pysty enää lukemaan, kun nauru sumentaa silmät ja salpaa hengityksen.

Kirjassa on lähes 400 pakinaa, jotka käsittelevät aiheita laidasta laitaan. Välillä kummastellaan laskinta, joka varastaa desimaaleja ja siirrytään sujuvasti pulujen syntyhistorian kautta Hollantilaisiin kanavaluistelijoihin. Kaikki jutut eivät tietenkään yhtä hilpeää naurua herätä, mutta suurin osa on suorastaan riemastuttavia, jotain niin kovin tuttua, sisältävässä hölmöydessään. Kajo tarkastelee maailmaa niukoin lausein, omituisin sanajärjestyksin, absurdi logiikka aseenaan. Ja löytää ne ihmismielen kummallisuudet, joihin omassa päässäänkin törmää tämän tästä. Vaan ei tunnusta muille.

Markus Kajohan on esittänyt havaintojaan yhteiskunnan eri aloilta myös televisiossa. Muistattehan totisen, pyöreäposkisen miehen, jonka suupielen värähdystä vahdattiin joskus 90-luvulla? Kirjan suolana olikin hänen lakonisen, lähes masentuneen oloisen hahmon ja äänen kaikuminen mielessä, juttuja lukiessa. 

"Naisten temppuilua

Kuten hyvin muistatte, naiset ovat kummallisia. Ostavat hameen, jonka sivussa on halkio sitä varten, että koipi näkyisi. Ja sitten yrittävät istua siinä hameessa niin, että koipi ei näkyisi. Kuinkahan monta naistyötuntia on tänäkin päivänä uhrattu hameiden neuroottiseen nyhtämiseen? Sitä ei tiedä ken. -Eikö voi päättää, että näkyköön koipi, ja antaa hameen olla? Tai että ei, ei saa näkyä, ja laittaa vaikka verryttelyhousut alle. Mutta ei, niin yksinkertaista se ei voi naisilla olla. Koko ajan vaan pitää hametta nyhtää. Nyhtää samalla tavalla kuin alaikäinen, joka ei enää halua olla kylässä ja siksi nyhtää. Perin monimutkaista on minusta naisten toiminta."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 4 vrk 19 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 4 vrk 19 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.