Kuvaus

[0716]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ / Uudenveroisessa  iskussa oleva kovakantinen ensipainos Hitlerin / Natsisaksan / Historian diggareille.

MAKSAA TILATTESSA 23,90e + PK - > KATSO https://www.booky.fi/tuote/schad_martha/naiset_jotka_rakastivat_hitleria/9789524925334
 

Martha Schad: Naiset jotka rakastivat Hitleriä

Hitlerin karisma teki suuren vaikutuksen moniin naisiin jo kauan ennen hänen nousuaan natsipuolueen johtoon. 
Kirja osoittaa, miten juuri naiset loivat hyvän lähtökohdan Hitlerin uralle. Monet ovet olisivat olleet Hitlerille suljettuja, jolleivät vaikutusvaltaiset naiset olisi avanneet tietä oikeisiin seurapiireihin. Müncheniläisen kirjankustantajan vaimo Elsa Bruckmann ja berliiniläisen pianonvalmistajan puoliso Helene Bechstein loivat Hitlerille tärkeitä suhteita talouselämän ja armeijan johtohenkilöihin. Bechsteinilta nouseva natsipuolue sai myös huomattavaa taloudellista tukea. Hitleriä palvoivat ja ”suuren aatteen” puolesta puhuivat myös mm. Elisabeth Förster-Nietzsche, arkkitehti Gerdy Troost, Mussolinin tytär Edda Ciano, taiteilija Mathilde Ludendorff sekä pianisti Elly Ney.
Laajaan, ennen julkaisemattomaan arkistomateriaaliin sekä haastatteluihin pohjaava teos paljastaa myös sen, miten Hitler valtaan noustessaan hylkäsi hänelle uskolliset naiset yksi kerrallaan. Vielä pettymysten ja torjunnan jälkeenkin nämä olivat kuitenkin aina tarvittaessa valmiita käyttämään suhteitaan ja vaikutusvaltaansa Hitlerin hyväksi. 

1. painos

Suomennos Elina Anttila, Jenni Kuvaja, Irina Maaskant ja Lotta Tuohimaa

Minerva

Bookwell Oy, Porvoo 2011

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 1 vrk 5 h 16 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 1 vrk 5 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.