Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hieman kokeiltu, näkyy oikeastaan vain plektrasuojan suojamuovissa. Täydet takuut.

Martin 000-15M. Kokopuu mahonkia kaikki kopan tahot. Modifed Low Oval kaula myös mahonkia, 1-11/16" (43mm), eli se ohuempi. 16" radius. Otelauta ja talla Moradoa. Kompensoitu tallapala ja satula luuta. Rosetti puu-upotusta. Kielipinnit Ebonia. 25,4" skaala. Kielet Martin SP Lifespan 0.12-0.54. Netistä tarkemmat speksit ja kehut. Mukaan tulee Martin 330 Hardshell ja kostutin.

Mielestäni helmi Martinin laadukkaassa tuotannossa. Upea kitara sopii hienosti yleiskitaraksi. Soundi on lämmin, dynaaminen ja erotteleva. Ei ihan niin tumma ääni kuin kokomahonkiselta odottaisi. Upea keskialue, ihan parasta kitaroissa. Mainittakoon että Guitarist lehti julkaisi erikoispainoksen akustisista. Listasivat  kaikista testaamistaan  "Guitarist Choice" ja "Guitarist Gold" Award:n saaneet. Gold:n sai vain kolme kitaraa, kaikki Martineita. D-18, D-15M ja tämä. "Has bold voice that punches single notes or plucked chords to the front. A worthy Gold Award winner". Itse olisin kyllä korostanut herkkyyttä, siinä kun mahonkiset on terveesti "woodimaisia", kauniisti tumppuja ja erottelevia, niin tämä onnistuu soimaan uniikin heleästikin. Korva kiinni kitaraan ja mikä hyvänsä sointu on kuin kirkkoon astuisi, harmoniassa on nyansseja. Kun varaa pitää yksi itselläni, niin taatusti. Kaikkiaan tuo yksinkertaisuus ja kaikesta henkivä laatu on vastaansanomaton. Huippukitara näyttää, tuoksuu ja varsinkin soi makuuni. 10+ Martinille tästä, olisivat voineet tuplata hinnan ja silti samat kehut.

Olen säätänyt kitaran viimeisen päälle ja huippu soitettavuus. Luotisuora kaula ja intonaatio dead on Martinin tapaan. Mikitys onnistuu tarvittaessa, esim K&K Pure Mini löytyisi talosta, asennettuna +150e.

Ostajalle rahtikulut/nouto/muu sopimus. Kokeiltavissa Hämeenkoskella (paljon muitakin kitaroita).

Jos joku muu Martin kiinnostaa, kysy tarjous.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1 350 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2017 14:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.