Kuvaus

[AC917]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva nidottu painos NATSIEN KESKITYSLEIRI STOORI selviytyjien / Historian / 2. Maailmansodan ystäville.

Martin Gray: KAIKKIEN RAKKAITTENI PUOLESTA 

Kertomuksen merkinnyt muistiin Max gallo

Martin Grayn omaelämänkerrallisesta romaanista "Kaikkien rakkaitteni puolesta" tuli miljoonamenestys ympäri maailmaan. 

Kohtalo, joka väistämättömästi ohjailee tapahtumien kulkua, on tehnyt Martin Grayn elämästä esimerkillisen todistuksen vuosisadastamme, sen sodista ja ja väkivallasta.

Lannistumaton tahto jäädä henkiin ja monet onnelliset sattumat ovat tehneet tästä miehestä toivon vertauskuvan. Kaikki alkaa Varsovassa 1939 natsien saapuessa. Hänen tarinansa on Grayewskin, ghettojuutalaisen tarina. Hänen äitinsä ja veljensä joutuivat Treblinkan kaasukammioihin.

Hänen isänsä kuoli kapinan aikana taistelussa. Martin selvisi natsien teloitusryhmiltä. Vuonna 1945 hän saapuu Berliiniin upseerina oltuaan sitä ennen vastarintasoturina. Hän haluaa kostaa rakkaittensa puolesta. Martinista tulee kuitenkin sotilaskarkuri, ja hän muuttaa New Yorkiin. Yhdysvalloissa Martinista tulee kovan työn avulla rikas mies, jolla on valtaa.

Nyt hänen pitäisi perustaa perhe, jotta joku olisi aina todistamassa kaikkien hänen rakkaittensa puolesta. Kymmenen onnen vuotta päättyvät onnettomuuteen Etelä-Ranskassa . Hänen nuori vaimonsa, ja neljä lastaan saavat surmansa metsäpalossa, joka tuo takaisin Martin Grayn menneisyyden muistot.

Suomentanut Vesa Santavuori

Otavan kirjapaino Oy - Keuruu 2005

ADOLF HITLER - KESKITYSLEIRI - AUSCHWITZ- BIRKENAU - SOBIBOR - THERESIANSTAD - STUTTHOFF - 

VOITTOHUUTO ja PK.  1,90e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 17 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 96 vrk 17 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.