Kuvaus

[1016]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen ensipainos suomalaisen sankarikenraali Airon diggareille.
 

Martti Turtola: Aksel Fredrik AIRO - Taipumaton kenraali 

Legendaarisen päämajoitusmestarin elämäkerta.

KENRAALI AKSEL FREDRIK AIRON (1898-1985) upseeriura oli häikäisevä. Tärkeimmän sotilaskoulutuksensa hän sai Ranskan kadettikoulussa St. Cyrìssä ja Pariisin sotakorkeakoulussa 1920-luvulla. Vapaussotaan hän osallistui kenttätykistön jaosjohtajana.
   Koko toisen maailmansodan ajan Airo toimi päämajoitusmestarina, sotamarsalkan oikeana kätenä. Yhteistyö Mannerheimin kanssa oli alkanut jo 1930-luvulla, ja ylipäällikön ja Airon väillä vallitsi täydellinen luottamus. Se ei kuitenkaan estänyt Airoa tarkastelemasta kriittisinkin silmin joskus varsin vaikee esimiestään.
   Airon menestyksen salaisuuksina olivat ääretön työteho ja järkkymätön rauhallisuus, joihin liittyi maanläheinen huumorintaju.
A. F. Airon sotilasura päättyi vain 47-vuotiaana yleisesikunnan päällikkönä vuonna 1945. Tie johti punaisen Valpon selleihin melkein kolmeksi vuodeksi....

1. painos

Otavan Kirjapaino Keuruu 1998

Kirja painaa jonkun matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 9 vrk 19 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 9 vrk 19 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.