Kuvaus

Marvel 6/1988 Ihmeneloset - Kun taivas putoaa.  Klikkaa kuva isommaksi (tuote myydään kuvan kaltaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa).

Julkaisija: Kustannus Oy Semic, Tampere
Päätoimittaja: M. Tulosmaa
Sivumäärä: 118 värisivua.
Kunto: Ei leikelty, etukannen oikeasta yläkulmasta puuttuu pala. Keskiaukeaman mainosliite tallessa.

Sisältö:
John Byrnen kirjoittamia ja kuvittamia tarinoita jotka on alunperin julkaistu lehdissä Fantastic Four Vol 1. nro 265-270
- Baxter Building!  (The House That Reed Built)
- Sankareiden paluu  (Home Are the Heroes) (Call Her... Karisma!)
- Mustekalan lonkerot (A Small Loss)
- Doomin naamari! (The Masque of Doom!)
- Kun taivas putoaa niskaamme... (Skyfall)
- Kun planeetta putoaa  (Planet-Fall)
- Esittelyssä Terminus ja Hulktar
Ihmeneloset (engl. Fantastic Four) on Stan Leen ja Jack Kirbyn luoma ja Marvel Comicsin julkaisema supersankariryhmä. Ihmenelosten ensiesiintyminen oli sarjakuvassa Fantastic Four #1 vuodelta 1961. Ryhmä oli Marvel-kustantamon ensimmäinen supersankariryhmä, jota pidetään edelleenkin eräänlaisena esikuvana Marvel-universumin muille supersankareille.

Ihmeneloset saivat supervoimansa avaruusrakettionnettomuudessa, jonka aikana he altistuivat kosmiselle säteilylle. Säteily antoi heille yli-inhimilliset voimat ja he päättivät käyttää voimiaan ihmiskunnan suojelemiseksi. Vaikka ryhmän kokoonpano onkin muuttunut aikojen kuluessa väliaikaisesti, neljä vakiojäsentä on melkein aina kuulunut ryhmään:
Herra Fantastinen (Reed Richards), ryhmän johtaja, tieteellinen nero, joka kykenee venyttämään elastista kehoaan uskomattomia määriä.
Näkymätön Nainen (Susan "Sue" Richards, omaa sukuaan Storm), Richardsin vaimo, joka kykenee muuttumaan näkymättömäksi, muuttamaan esineitä näkymättömiksi ja luomaan läpitunkemattomia läpinäkyviä voimakenttiä,teleportaatio. Hänet tunnettiin aiemmin nimellä Näkymätön Tyttö.
Liekki (Jonathan "Johnny" Storm), Susan Richardsin veli, joka kykenee muuttumaan tuleksi ja lentämään.
Möykky (Benjamin "Ben" Grimm), kärttyisä mutta sydämellinen "hirviö", jolla on valtavat fyysiset voimat ja kestävyys. Hänen ihonsa koostuu oransseista, halkeilleista laatoista, jotka usein sekoitetaan kivisiksi.

Alkuajoistaan lähtien joukkue ei seurannut ajalleen tyypillisiä ja vakiintuneita sankarikaavoja. Ihmeneloset ovat aina olleet hieman toimimaton, mutta rakastava perhe. Aikansa arkkityyppejä vastustaen ryhmän jäsenet nahistelivat ja kantoivat kaunaa toisiaan vastaan - vaikka lopulta kyse olikin vain välittämisestä ja tuesta toisia kohtaan. Ihmenelosilla ei myöskään ollut salaisia identiteettejä.

Maksutapa; huuto + 2,50 € postituskuluihin suoraan tililleni. Huom! En toimita postiennakolla!


 

Hakusanat: 80-luku 1988 80's kasari harvinainen vanha vintage antikvariaattinen nostalgia nostalginen Marvel ihmeneloset sarjakuva albumi sarjis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,50 €
tai
Sulkeutuu 83 vrk 8 h 16 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 83 vrk 8 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.