Kuvaus

Kosmetiikka  ja hygienia tarvikkeille, parfyymi ja muut kynsilakka, huulipuna jne. tavaroille  tehty laukku on 36x26cm ilman kahvaa mitattuna ja paksuus 18cm, paino 1,7kg. Molemmat sivut avautuvat painonapilla ja kantokahvaa voi pidentää. Käytetty hyvin vähän, kaksi reissua ja koska matkoilla ovat kosmetiikka ja lääkkeet sellaisia , että niiden menetys olisi  kallis ja iso aikaa ottava harmi, siksi otin ne aina lentokoneen kabinettiin. Myös auto matkalla hyvä järjestys on A ja O. 

Valmistaja on Samsonite mikä ei minun mielestä ole oikein hyvä ja älykäs laukkumerkki , sillä  jostain syystä ei  tuotekehittäjä ole osannut  ajatella asioita loppuun asti, kun laukkua käyttää, huomaa, että suunnittelija ei ole ollut ainakaan nainen....kun avaat jonkun luukun, häiritsee toinen luukku jne.... seuraava laukkuni on kyllä varmasti jotain muuta merkkiä, en osta enää ikinä tätä merkkiä  ... No, uutena oli hävyttömän kallis laukku ja nyt  käytettynä myyn   hyvin halvalla pois....laukku toimii. 

REI25MZ811 Laukku Matkalaukku Kosmetiikka Meikki Hajuvesi laukku ja hyvin vähän käytetty. Valmistaja Samsonite ja tehdas on kai Italiassa.... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,60 € Sulkeutuu 69 vrk 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.