Kuvaus

[AC1117]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottu painos  MATO VALTONEN / Sleepy Sleeppers / Pullakuskit / Leningrad Cowboys  ym. diggareille.

Ekalla sisäsivulla Madon (Markku Valtonen) omakätinen signeeraus.

MAKSAA TILATTAESSA ILMAN NIMMARIA 19.60e + PK. -> KATSO  https://www.booky.fi/tuote/mato_valtonen/noh_sano_naakka_ku_nokka_katkes/9789513123246

Mato Valtonen: No, sano naakka ku NOKKA KATKES - Nimmarilla

Ihmeelliset seikkailut uusmediamaailmassa

Mato Valtosen teos ”Noh, sano naakka ku nokka katkes” on omaelämäkerrallinen kertomus 1990-luvun it-kuplan synnystä ja puhkeamisesta. Valtonen oli tällöin mukana it-maailmassa yrityksensä Wapit:n kautta. Teos kertoo tämän yrityksen tarinan, aina sen synnystä konkurssiin asti.

Wapit oli Valtosen ja tämän yhteistyökumppaneiden perustama yritys, joka aloitti kehittämällä tekstiviestipalveluita puhelimiin. Myöhemmin siitä kehittyi laaja-alainen matkapuhelinsovellutusten ja -teknologian rakentaja, myyjä ja kehittäjä.

Valtonen kuvaa teoksessaan kuinka Wapit kasvoi ja kehittyi kansainväliseksi yritykseksi, jonka arvo nousi jatkuvasti. Valtosen mukaan uskoa tulevaisuuteen sekä sijoittajia riitti ja yrityksen arvioitu rahallinen arvo kasvoi kovaa vauhtia, kunnes yleinen it-alan ylikuumentuminen koitui sen kohtaloksi.

Valtosen teos on varsin rentoon ja vitsikkääseen tyyliin kirjoitettu. Tästä huolimatta aihe on vakava ja teos kuvaa hyvin ajan liike-elämän realiteetteja ja jatkuvaan kasvuun tuudittautumisen vaaroja. Valtonen kertoo teoksessaan kuinka ajalle oli tyypillistä suunnitella jatkuvasti uutta ja kasvattaa tällä yrityksen kiinnostavuutta ilman, että näitä uusia tuotteita saatiin koskaan tuotettua. Luvattiin paljon, mutta tuotettiin paljon vähemmän. Myös suhde rahaan oli vääristynyt ja miljoona ei merkinnyt enää mitään vaan menestymisen mitta kulki lähempänä satoja miljoonia. Myös Wapit:n arvo liikkui hyvin korkeissa summissa ja nousi jatkuvasti hypetyksen kiihtyessä. Kuitenkin samaan aikaan yrityksen todellinen varallisuus ja rahavarannot olivat melko vähäiset....

Asiasanat: uusmedia matkaviestinpalvelut yritykset media-ala rahoituskonkurssi muistelmat yrittäjät tietotekniikkayritykset 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat > Tekniikan, tuotantoelämän, kaupan ja talouselämän edustajat

TAMMI

7. painos

Kariston Kirjapaino Oy - Hämeenlinna 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 24 vrk 7 h 25 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 24 vrk 7 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.