Tuote on myyty käyttäjälle miikkas4 hintaan 89,05 €

Kuvaus

Mattel:n vuonna 1983 lanseeraama kotitietokone Aquarius sekä siihen kuuluva mini expander kahdella käsiohjaimella ja ohjelmointioppaalla. Tämä kone jäi elinkaareltaan ennätyksellisen lyhyeksi; se lanseerattiin alkuvuonna ja tuotanto loppui saman vuoden loppupuolella kun asiakaskunnan kiinnostuksen määrä ei riittänyt Mattelin asettamien myyntitavoitteiden saavuttamiseen ja mm. Commodore 64 oli aloittanut oman voittokulkunsa samoihin akoihin.

Paketissa on mukana varsinainen tietokone, eli perusyksikkö, siihen liityvät tarvittavat johdot (kiinteä virtajohto muuntajalla, antennijohto ja switchbox-laatikko koneen televisioon liittämiseen), kaksipaikkainen mini expander jonka avulla käsiohjaimet saadaan liitettyä käyttöön ja jonka avulla muistia voisi laajentaa lisämuistimoduleilla mahdollistaen kuitenkin samalla jonkin peli- tai hyötyohjelmamodulin käyttämisen sekä perustavanlaatuisen ohjelmointioppaan tietokoneen pikku ohjelmien ohjelmoimiseen.

Kone on testattu ja kaikki näppäimet toimivat, ohjelmointi onnistuu, käsiohjaimet toimivat ja pelien pelaaminen onnistuu. Suurin vika on kolmannessa kuvassa näkyvä mustan, peltisen 'kyltin' yläpään repsottaminen. Kyltti on alareunastaan tukevasti kiinni, mutta yläreuna on irti ja pelti ikävästi taipunut keskeltä, joten sen takaisinliimaaminen siististi ei ole mikään helppo homma. Lähinnä esteettinen vika, ei haittaa toimintoja.

 

Maksu tilille ja setti postiin, pk:t ostajalle. Myös nouto Tampereen keskustasta mahdollinen. Löytyy myös yksi peli tähän koneeseen (Nightstalker), se on tarjolla omana kohteenaan. Kysele lisää jos innostuit! Tämä on ehdottomasti retrogamingiä parhaimmillaan; on värit, juonet ja eri kenttiä, mutta ei vielä joystickiä eikä varsinkaan mitään levykkeitä eikä latausaikoja! :)

 

hakusanoja: aquarius, mattel, nightstalker, burger time, utopia, snafu, tron deadly discs, astrosmash, logo, basic, c++, hong kong, hawthorne, 16k, 4k, ram, rom, memory, computer, tietokone, muisti, peli, konsoli, module, moduuli, ohjain, joystick, commodore 64 128, c64, amiga, spectrum, vic-20, atari, ammatti- ja taparikollisuus, obliterator, zilog z80, microsoft, amstrad, intellivision, coleco, konami, biorhythm, melody chase, advanced dungeons and dragons treasures of tarmin, jump and bump, reversi, chess, lock n' chase, sea battle, nintendo, sega megadrive, xbox, sony, vintage, retro, gaming, fortnite, red dead redemption, donald trump, sonic the hedgehog,

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
89,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2019 8:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.