Kuvaus

Matti J: Särömaa : Kalamiehen keittokirja

Kovakantinen, v. 2002, 259 s.

Runsaasti erilaisia maukkaita kalareseptejä useista eri kalalajeista

Erittäin hyväkuntoinen kirja

Takakannesta:

Yksi kalakokki vastaa kymmentä lääkäriä (Matti J. Särömaa)

Tunnettu kalamies ja kalaherkkujen tuntija Matti J. Särömaa avaa vihdoin aarrearkkunsa. Saaliin nauttiminen ravinnoksi kuuluu vanhan suomalaisen eräperinteen mukaan myös saaliin kunnioittamiseen. Jokaisen kalamiehen kunnia-asia onkin osata valmistaa pyytämistään kaloista myös herkullista ja maittavaa ruokaa. 

Kirjoittaja sanoo, että ruoanlaitto on taidetta -etenkin kalaruoan. Mukana on omia kehitelmiäni jonkun mestarin idean pohjalta. Osa taas on perinteisä klassikkoja , joiden valmistus on jostain syystä jäänyt unhoon. Periaatteenani on ollut valita mukaan nimenomaan niitä ruokaia, joita olen halunnut valmistaa useammankin kerran.

Kirjan ohjeet esitellään kala kerrallaan.

Olen halunnut siirtää eri puolille tehtyjen kalaretkien ja gastronomisten opintomatkojen myötä mieleeni jääneet kalaherkut muidenkin kokeiltaviksi. Ehkä olen yllytyshullu, siksi moni on pyytänyt jonkin tarjoamani kalaruoan ohjetta paperilla. Tässä ne nyt tulevat, Matti J. Särömaa sanoo. 

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.. Lähetän XXS -pakettina. (esim. 1.1.2017 alkaen hinta on 5,20 eur)

 


Hakusanoja: keittokirja resepti kalaresepti kala kalaruoka kalaherkku rautu nieriä taimen kuha 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 64 vrk 2 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 64 vrk 2 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.