Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva [omiste, siisti] kovakantinen 2. painos SUOMEN ARMEIJA / LAURI SUTELA / SA-INT / diggareille. 

Matti Lukkari: LAURI SUTELA Puolustusvoimain komentaja

Sutela puolustusvoimien normalisoijana

Lauri Sutela on ollut sodanjälkeisistä puolustusvoimien komentajista virka-iältään pitkäaikaisin toimien tehtävässä vuodesta 1974 vuoteen 1983. Evp. eversti Matti Lukkari on kirjoittanut Sutelasta komentajakauteen keskittyvän elämäkertateoksen, joka on syntynyt paljolti Sutelan ehdoilla ja Sutelan haastatteluista ja muun hänen luovuttamansa aineiston pohjalta. Sutelalla tuskin on ollut tarvetta ohjeistaa kirjoittajaa sen enempää, sillä kirjaa leimaa alusta loppuun tekijänsä rajoittamaton ja peittelemätön ihailu kenraalia kohtaan.

2. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2003

Kirja painaa jonkin matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
tai
Sulkeutuu 47 vrk 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,95 € Sulkeutuu 47 vrk 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.