Kuvaus


Kuvanmukainen, HYVÃSSàiskussa oleva opus.


Matti Pulli : VOITTOHYPPY

Kirjoittanut : Antero Kujala

Maisteri Matti Pulli ehti vuosikymmenten aikana toimia Suomen häikäisempien urheiluvoittojen väkevänä taustavoimana. Hänen kirkkain tähtensä oli Matti Nykänen, jonka kanssa vierivät monet melskeiset vuodet.

Hurjimmillaan kisamatkalta palaava Matti Pullia olivat Helsinki-Vantaan lentoasemalla vastassa poliisit kotimatkan turvaksi: Olisi hyvä, jos Pulli menisi takakautta ulos.

Matti Pulli puhuu avoimesti huippu-urheilun taustoista, joista tähän asti on vaiettu. Hän kertoo suomalaisten omaperäisistä oivalluksista ja vuosien sitkeästä työstä voittohyppyjen eteen. Huumorimiehenä hän muistelee myös tunnettujen urheilumiesten ihmeellisiä seikkailuja maailman turuilla.

Matti Pullin elämässä on ollut paljon dramatiikkaa evakkotien ahdistavista painajaisista alkaen. Näissä muistelmissa lukija tapaa myös vähemmän tunnetun Matti Pullin - kuoromiehen, tutkijan sekä perhojen ja vaappujen tekijän.

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 1999


VOITTOHUUTO ja PK. 3.75 TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 86 vrk 17 h 6 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 86 vrk 17 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.