Kuvaus

[AC416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos näyttelijä Matti Ranin / elämänkertojen ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE PALJON VASTAAVAA MATSKUA.

Matti Ranin: Käsi otsalla

Näyttelijän maailma niin kuin hän sen muistaa - eli ei auta itku markkinoilla

Matti Helge Ranin syntyi teatteriperheeseen ja näki maailman ensimmäisen kerran Tampereen kaupungin synnytyslaitoksella 21. marraskuuta vuonna 1926 sunnuntaipäivänä kello 6 jpp, Ikuisen taistelun ja Seitsemän veljeksen näytäntöjen välillä.

Matti Ranin on pienestä pitäen elänyt teatterissa. Hänen isänsä Helge Ranin oli sankarinäyttelijä ja tunnettu ohjaaja ja teatterinjohtaja. Äiti Saara Ranin oli myös tunnustettu ohjaaja ja näyttelijä.

Käsi otsalla! -teoksessa Matti Ranin kertoo hersyvästi omansa, sukunsa ja perheensä tarinan. Samalla hän tulee kertoneeksi Suomen elokuva- ja teatterihistoriaa yli 70 vuoden ajalta. Hän käy läpi roolityönsä aivan ensimmäisestä elokuvaroolistaan Ei auta itku markkinoilla -filmissä, jota kuvattaessa Matti oli seitsemän kuukauden ikäinen.

Riemastuttavia anekdootteja riittää paitsi hänen omista myös hänen kollegoittensa elämästä, työskentelystä, toiveista ja pyrinnöistä. Pääsemme kurkistamaan sekä Suomen Kansallisteatterin, Helsingin kaupunginteatterin, Pyynikin kesäteatterin, Intimiteatterin että lasten- ja nuortenteatteri Pienen Suomen kulisseihin. Puhumattakaan Tuntemattoman sotilaan, Palmu-elokuvien, Niksula-tv:n ja televisiosarjojen Ihmeidentekijät ja Parhaat vuotemme filmauksista.

Matti Ranin kertoo elämästään ja maailmastaan rakkaudella ja itseään säästämättä. Hän käy läpi sekä onnistumiset että vastoinkäymiset, yksinäisyyden pelon, vaimonsa pitkällisen sairauden ja kuoleman. Käsi otsalla on oiva muistutus kaikille: elämästä kuuluu nauttia!

Teatterineuvos Matti Ranin (s. 1926) on tunnetuimpiaja rakastetuimpia näyttelijöitämme ja hänen

elämäkertateos Käsi otsalla! saavutti valtavan suosion ilmestyessään.

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylässä 2004

 

KIRJA PAINAA PITKÄN MATKAA YLI 500g ja on YLI 3 cm PAKSU

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 56 vrk 13 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 56 vrk 13 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.