Tuote on myyty käyttäjälle hurjat21 hintaan 40 €

Kuvaus

TEKIJÄ: Mauno Jokipii
TEOKSEN NIMI: Panttipataljoona
Kustantaja: Weilin+Göös
Painos: 1
Painovusi: 1968
Sivumäärä: 868
Sidostyyppi: Kovat kannet ilman kansipaperia
Muuta: Sanoisin, että lähes uudenveroinen. Valokuvaliitteitä 72 sivua ja 35 karttaa. Suomalaisen SS-pataljoonan historia. Lopussa runsaasti erilaisia liitteitä, muun muassa suomalaisten kaatuneiden nimet, kotikunnat ja sotilasarvot.

Kunto: 4 +  (5 = uusi, 4 = erinomainen, 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = kehno)

FA - NELJÄS - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista postin tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.1.2018 18:09

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.