Kuvaus

[26915]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukanen, OK iskussa oleva kovakantinen ensipainos Paavo Haavikon elämänkerran diggareile. 

MAKSAA TILATESSA [3p. ] 29,00e + PK.  -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/haavikko-niminen-mies-9789511227410?gclid=CLLvwfGwlMgCFaXNcgodszYFTw
Ps. ja tämä myynnissä minulla oleva on siis 1. painos :-)

Mauno Saari: HAAVIKKO-NIMINEN MIES 

Kertomus runoilijasta joka kirjoitti kuin jumala ja eli kuin ihminen.

"Nyt olen tyhjä, mieli on tyhjä. Kerro kaikki, varo sievistelyä."Akateemikko, kustantaja, liikemies ja runoilija Paavo Haavikko antoi kirjoitusohjeet Mauno Saarelle. Saari on noudattanut ohjetta. Jos kertomus on raaka, on se myös täynnä lämpöä ja kipuja, raivoa ja hellyyttä, ristiriitoja ja syvyyksiä luotaavaa ajattelua.Teksti on saanut aineistonsa Paavo Haavikon ja Mauno Saaren yli 30-vuotisen ystävyyden aikana. Kuvattavana on mies, joka loi uuden kielen, nousi modernin runouden suureksi hahmoksi ja kansakunnan oraakkeliksi, auttoi pelastamaan Otavan ja Yhtyneet Kuvalehdet, eli läpi myrskyisiä rakkaussuhteita, vaipui masennukseen ja musertui lopulta puoli vuotta kestäneen sairaalavaiheen aikana."Olipa hyvä elämä! Kaiken otti minkä antoi, yhden asian kerrallaan", Haavikko sanoi hyvästellessään, itseään väljästi siteeraten.

1. painos

Otavan Kirjapaino Keuruu 2009

KIRJA PAINAA about 700g ja on yli 3cm paksu

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 34 vrk 4 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 34 vrk 4 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.