Tuote on myyty käyttäjälle karjala71 hintaan 11,95 €

Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, Todella HYVÄSSÄ / Uudenveroisessa  iskussa oleva kovakantinen painos Mauri Kunnas / the BEATLES / John Lennon / Paul McCartney, Geogre Harrsion, Ringo Starr, Pete Best, Stuart Sutcliffe, 60`s British Rock n roll diggareille. 
 

MAKSAA TILATESSA 19,90e + PK - KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/piitles-9789511255420
 

Mauri Kunnas: Piitles - Tarina erään rockbändin alkutaipaleesta

Tajunnan räjäyttävä sarjakuvatapaus! Virtuoosimaisen piirtäjän hillittömästi rokkaava nelivärialbumi liverpoolilaiskoltiaisten uran alkutahdeista

Twist and shout, twist and shout. Cmon cmon, cmon, cmon, baby, now…

Koe pala 60-luvun kulttuurihistoriaa! Lyöttäydy muutaman rokista hullaantuneen brittipojan mukaan ja sukella pikkuklubien ja Hampurin kautta maailmanmaineeseen.

Nyt maailman legendaarisin bändi kohtaa vihdoin Suomen legendaarisimman sarjakuvapiirtäjän! Albumi on täydellinen lahja paitsi rokkivaareille ja -mummoille myös populaarikulttuurista ja rokin historiasta kiinnostuneille nuorille. Hullun huumorin siivellä tarjoillaan tarkasti tutkittua tietoa suosikkibändin ensi vaiheista.

Mauri Kunnas on rakastettu lastenkirjailija, teräväkynäinen sarjakuvataiteilija – ja äärimmäisen omistautunut Beatles-fani. Ajatus Beatles-albumista on kypsynyt hänen mielessään pitkään.

3. painos

(c) 2012 Doghill productions ja kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan kirjapaino Oy, Keuruu 2012

ISBN: 978-951-1-25542-0

Kirja painaa yli 600g

VOITTOHUUTO JA PK.  5.95e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2017 19:33

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.