Kuvaus

[AC0606]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ about UUDENVEROISSA ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos Suomalaisen moottoriurhelun / Formula 1 / Ralliautoilun ym. diggareille.

MAKSAA TILATESSA 27,30e + PK -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/finnmade-9789526816500

 

Mauri Nurmi: FINNMADE - Suomalainen kuninkuusluokka 

Bensankatkuisiin kansiin on koottu suomalaisten kuljettajien, yhteistyökumppaneiden sekä luokan parissa toimineiden henkilöiden mielenkiintoiset tarinat.Kirja käy läpi suomalaisen F1-sirkuksen voitonhetket, katkerat tappiot sekä epäonnistumiset. Julkaisun pohjalta rakennetaan myös tv-sarja yhdessä MTV:n kanssa, joten FINNMADE tulee saamaan runsaasti julkisuutta jo etukäteen.FINNMADE on maailman nopeimman kansan perusteos, joka kuuluu jokaisen autourheilufanin kirjahyllyyn. Mukana runsaasti ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia sekä ainutlaatuisia paljastuksia. Vuoden kirjatapaus ilmestyy lokakuussa 2014.

"Ihmiset, jotka tyytyvät vähempään
- niin, heistä ei koskaan tule maailmanmestareita."
Keijo "Keke" Rosberg

1. painos

Mistake Media Oy

MIKA HÄKKINEN - KIMI RÄIKKÖNEN - MIKA SALO - VALTTERI BOTTAS - HEIKKI KOVALAINEN - J.J. LEHTO - KEKE ROSBERG - LEO KINNUNEN - 

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavastoi en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 82 vrk 8 h 6 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 82 vrk 8 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.