Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC1217]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK  iskussa oleva ensipainos ja ainakin toistaiseksi myös ainoa painos) Tex Willer diggareille. Aivan minimaalista käytönjälkeä lähinnä kansien laidolla.

MAXI TEX 6 - KALKKAROT JA PAHEMMAT KÄÄRMEET 

Kaksi Tex-tarinaa:

  • KALKKAROT JA PAHEMMAT KÄÄRMEET
  • LEPPYMÄTÖN VIHA

Kirjoitti: ANTONIO SEGURA
Piirsi: MIGUEL ANGEL REPETTO
Suomensi: RENNE NIKUPAAVOLA

Kahden armottoman kostotarinan tuplakirjassa Tex ja Kit joutuvat tekemisiin julmien ja häikälemättömien rajaroistojen kanssa.
Kalkkarot ja pahemmat käärmeet kertoo navajokalleuksia havittelevasta Don Luis Toledosta, joka lavastaa intiaanisodan kunniattoman jenkkikapteeni Ellisin avulla. Ahneuden lisäksi Toledoa riivaa verinen kostonhimo punanahkoja kohtaan. Sankarimme kiiruhtavat Victorio-soturin kanssa Gatling-konekiväärin suuliekkejä päin taltuttaakseen tilanteen.
Leppymätön viha vie Texin ja Kitin karjavarkauksien vuoksi rajan taakse pahamaineisen Mustan Tähden pesäpaikkaan. Siellä odottaa polttavaksi kiehahtanut sukutragedia, jonka seurauksena sankarimme temmataan mitä kiivaimpaan ja kuumimpaan luotien cucarachaan.

1. painos

AiT Trondheim AS, Norja 2004

Egmont Kustannus Oy

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.6.2018 20:29

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.