Kuvaus

[AC0917]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen hyvässä iskussa oleva sarjis-albumi Tex Willer / Wild West sarjakuva diggareille.

MAXI TEX no: 12 - KOBRAN MYRKKY

Vihreän Lootuksen salaseura terrorisoi Virgina Cityä - 336 sivua

Kiinalainen Vihreän Lootuksen salaseura pyörittää pelihelvettiä ja oppiumiluolaa Virginia Cityssä. Naamioidun johtajan Kobran organisoima järjestö on levittänyt lonkeronsa kaikkialle kaupunkiin. Vastustajilla on taipumusta päätyä ruumishuoneelle käärmeenpuremaa muistuttavat kaksi pistoa nahassaan. Tex ja Carson sekaantuvat peliin, kun kunniallisten kiinanpoikien kultalasti yritetään ryöstää ja kuljetusta sabotoida. Lakia ja järjestystä palauttaessaan he saavat vastaansa varjoissa vaanivat julmat ja fanaattiset tappajat.
 Kuviota mutkistavat myös muut kiinalaisklaanit, kuten pelkästään naisista koostuva arvoituksellinen Sininen Lyhty. Huima ajojahti Kobran jalokiven ja kulta-aarteen perässä vie länteen huipentuakseen kätkettyyn käärmeenpesään San Franciscon rannikolla. 

Teksti: Claudio Nizzi
Taide: Gugliemo Letteri & Raffaele Della Monica
Käännös: Jukka Nyman

Egmont kustannus Oy Ab

Norhaven Paperback A/S, Tanska 2007

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Sulkeutuu 9 vrk 2 h 48 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 7 € Sulkeutuu 9 vrk 2 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.