Tuote on myyty käyttäjälle ie78294 hintaan 117 €

Kuvaus

Kuvien mukaisessa kunnossa olevat Maxim konekiväärin vyö deko panoksineen 7.62x53R / 54R (200kpl.) + kotelo SA merkinnällä. Hylsyt 53R sekä 54R, osaassa käytetyt nallit paikoillaan , osissa nallit pois, hylsyissä jossain näkyy patinaa ja muutamissa saattaa olla jokin isompi tai pienempi jälki, näissä luodit kolmea tai neljää erilaista sarjaa . Kunto kokonaisuutena hyvä ja kotelo ikä huomioiden aika siisti. vyöllä pituutta reilut 4 metriä, eli melkoisen näyttävä sisustus elimentti army henkiseen sisustukseen!

Painoa kokonaisuudella on vajaat 10 kiloa (punnittu epätarkalla henkilövaakalla).

.LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN MATKAHUOLLON KAUTTA, EI NOUTOA. 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

117 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2020 12:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.