Kuvaus

Kuvien elokuvat suomiteksteillä.

Mean Girls & Mean Girls 2 (2DVD) Loppuunmyyty suomijulkaisu

  • Mean Girls

Kasvitieteilijä vanhempien kanssa Afrikan maaseudulla elänyt Cady (Lindsay Lohan) luulee tuntevansa "viidakon lait". Mutta savannien opit saavat aivan uuden merkityksen kun 15-vuotias kotiopetuksen kasvatti aloittaa ensimmäisen koulupäivänsä USA:n High Schoolissa.

Psykologinen sodankäynti tai seuraelämän kirjoittamattomat säännöt, joihin teinitytöt koulussa törmäävät, ovat Cadylle täysin tuntemattomia. Omaa paikkaa etsiessään hän ystävystyy koulun "kuningattaren", laskelmoivan ja juonittelevan Reginan (Rachel McAdams) kanssa ja hänet hyväksytään tämän pinnalliseen ystäväpiiriin.

Mutta kun Cady ihastuu Reginan entiseen poikaystävään, hän joutuu todellisen juonittelun kohteeksi. Tyttöjen välille syntyy kilpailutilanne, jossa molemmat juonittelevat minkä kerkeävät ja mustamaalaavat toisiaan. Lopulta tilanne ryöstäytyy avoimeksi "tyttöjen sodaksi", johon osallistuu koko koulu. 
Käsikirjoittaja Tina Fray (Saturday Night Live) tekee loistavan sivuroolin opettajana. Mean Girls on "ilkeän hauska!"

  • Mean Girls 2

Jo aloittaa uudessa koulussa, ja pojat kiinnittävät häneen heti huomiota. Tämä ei mielytä koulun "kuningattaret" jotka ovat tottuneet kaikkeen huomioon. Täysi sota syttyy kun Jo löyttäyttyy yhteen rikkaan, mutta ulkona olevan Abbyn kanssa, ja uusi parivaljakko alkaa kavereiden kanssa kostaa monen vuoden ilkeilyt.

Valmistumisvuosi: 2004, 2010
Kesto: 2 x 1 h 33 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti, tanska, norja

Levyissä on käytön jälkeä. Levyt kuitenkin toimivat moitteettomasti.

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 23 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,90 € Sulkeutuu 84 vrk 23 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.