Kuvaus

Medal Of Honor - Rising Sun  -  Xbox

 

7.12.1941, klo 8.15. Pakkaa kamppeesi ja suuntaa Tyynelle Merelle. Taistele japanilaisia vastaan Medal of Honor- Rising Sun-lisälevyllä. Olet Merijalkaväen korpraali Joseph Griffin ja sinun tehtäväsi on johtaa Toisen maailmansodan ratkaisevia missioita. Tapahtumat sijoittuvat vuosina 1941-1944 käytyihin taisteluihin. Esim. Pearl Harborin hyökkäys, Kwai-sillan tuhoaminen, keskiyön raidi Guadalcanalissa ja lopullinen välien selvittely Colonel Shiman kanssa. Eeppisessä yksinpelikampanjassa yrität selvitä hengissä Pearl Harborin tuhoisasta hyökkäyksestä. Taistelet tiesi Guadalcanalin viidakoista Singaporen kaduille.

Tehtäviin kuuluu myös veljensä pelastaminen japanilaiselta sotavankileiriltä Filippiineillä. Pelaaja voi lähteä sotimaan yhteistuumin kaverin kanssa yhteispelimoodissa. Liity liittoutuneiden tai akselivaltojen armeijaan ja osallistu neljän pelaajan moninpeliin. 10 moninpelitasoa neljälle, esim. Deathmatch ja Tiimi-moodit. 10 yksin/kaksinpelitasoa ja 5 laajaa tehtävää. Tehtävät perustuvat todellisiin tapahtumiin. Realistiset ympäristöt ja säätehosteet. Yli 20 tarkasti mallinnettua Toisen Maailmansodan asetta. THX-hyväksynnän saanut äänisuunnittelu.

Tarinan edetessä pelaajan kunniakas sotapalvelus palkitaan palkinnoin ja mitalein. EA:n ja Congressional Medal of Honor Societyn yhteistyö jatkuu, jotta Medal of Honor: Rising Sun tavoittaisi sen idealismin ja kunniallisuuden ihanteet, mitä USA:n kongressin myöntämä urhollisuusmitali heidän mielestään edustaa. Kapteeni Dale Dye on myös jälleen toiminut pelin teknisenä neuvonantajana. Tätä peliä ei pelata - siihen ilmoittaudutaan vapaaehtoiseksi!

 

 

11+

Suomijulkaisu

Sisältää manuaalin

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,98 €
Sulkeutuu 7 vrk 4 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 7 vrk 4 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.