Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ylellinen Mediflow vesityyny on kehitetty alunperin kroonisista niskavaivoista kärsiville henkilöille. Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow vesityynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja heidän yöunensa oli huomattavasti laadukkaampi.

Mediflow vesityynyn ominaisuuksia

  • Mediflow vesityynyn ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros antaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.
  • Mediflow vesityynyn lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn mukavuutta ajatellen
  • Mediflow vesityynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin – soft, medium tai firm. Patentoitu Mediflow vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.

Tyynyn mitat 50 x 70 x 11 cm.

Terveystuotteiden nettikauppa:
www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


89 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.12.2023 11:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.