Kuvaus

Megamind Blu-ray + DVD - elokuva

2-Disc Combo Pack

Toiminnantäyteinen ja ratkiriemukas MEGAMIND on aivan uudenlainen supersankarielokuva. Superroisto Megamindin (Will Ferrell) unelmat ovat toteutuneet hänen kukistettuaan Metro Cityä suojelleen Metro Manin (Brad Pitt) ja saatuaan kaupungin hallintaansa. Mutta kun kuvaan on astunut uusi roisto (Jonah Hill) ja kaaos vallitsee kaikkialla, Megamind ja hänen koominen apurinsa Minion (David Cross) saattavatkin joutua pelastamaan maailman. Tähtinäyttelijäkaartin (mm. Tina Fey) ja huikeaa animaatiotekniikkaa tarjoava Megamind on ?nokkela, hauska ja omaperäinen herkkupala?. - The Washington Post

Kesto: Blu-ray: n. 1h 35min.  DVD: n. 1h 32min.

Genre: Lasten animaatioelokuva

Valmistusvuosi: 2010

Ääni: Blu-ray: Englanti (7.1 TRUE HD), ruotsi, tanska, norja, suomi, ranska, hollanti, flaami, englanninkielinen ääniraita näkövammaisille. DVD: Englanti, ruotsi, suomi (5.1), kommenttiraita.

Tekstitys: Blu-ray: Englanninkielinen ääniraita näkövammaisille, englanti, ranska, ruotsi, tanska, norja, suomi, hollanti, flaami, englannin-, ranskan-, hollannin-, ruotsin-, tanskan-, norjan- ja suomenkielinen kommenttiraita. DVD: Englanti, ruotsi, suomi, englannin-, ruotsin- ja suomenkielinen kommenttiraita.

Ikäraja: 7

Hyväkuntoinen Blu-ray elokuva.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 4 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 15 vrk 4 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.