Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Megan K. Stack : Kaikki tässä kylässä valehtelevat - Naisreportterina maailman sotanäyttämöillä
 

Vain pari viikkoa WTC-iskujen jälkeen Los Angeles Times -sanomalehden ulkomaankirjeenvaihtaja, 25-vuotias Megan Stack lähetetään Afganistaniin. Hän raportoi sodan jalkoihin jääneen siviiliväestön ahdingosta ja yrittää saada selkoa siitä, kuka on liittoutunut kenen kanssa ja ketä vastaan.

Afganistanista Megan Stackin matka jatkuu Irakiin ja Libanoniin sekä moniin muihin sodan ja väkivallan runtelemiin maihin. Tämä on hänen mukaansa tempaava kuvauksensa niistä seitsemästä vuodesta, jotka hän vietti raportoiden terrorismin vastaisesta sodasta, jota Yhdysvallat käy radikaalia islamia vastaan. Kirja on myös silmät avaava dokumentti fundamentalismin aallosta, joka 2000-luvulla on pyyhkäissyt yli muslimivaltioiden.

Stack huomaa pian, että epämääräinen lupaus vapaudesta ja demokratiasta lunastetaan aivan liian kovaan hintaan. Kulkiessaan sotanäyttämöltä toiselle, hän tapaa yhteisöjä ja ihmisiä, joiden elämä on lopullisesti sodan leimaama. Matkan varrelle mahtuu paljon unohtumattomia kohtauksia ja kohtaamisia. Mitä pidemmälle tarina etenee, sitä selvemmäksi käy, että länsimaisten poliitikkojen saarnaamat tavoitteet vapaista vaaleista, naisten aseman parantamisesta, turvallisuudesta ja demokratiasta karkaavat yhä kauemmas. Tässä sodassa jokaisella on oma totuutensa.


Painovuosi: 2011
Painos: 1.
Sivumäärä: 335
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Minerva

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 546

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2018 8:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.