Kuvaus

Huutokuva.net

MEGAN K. STACK

Kaikki tässä kylässä valehtelevat - Naisreportterina maailman sotanäyttämöillä

MINERVA 2011

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut siistit ja hyväkuntoiset, ei merkintöjä. Kannet siistit, kuten kuvista näkyy. Postikulut 3 € ostajalle.

Vain pari viikkoa WTC-iskujen jälkeen Los Angeles Times -sanomalehden ulkomaankirjeenvaihtaja, 25-vuotias Megan Stack lähetetään Afganistaniin. Hän raportoi sodan jalkoihin jääneen siviiliväestön ahdingosta ja yrittää saada selkoa siitä, kuka on liittoutunut kenen kanssa ja ketä vastaan.

Afganistanista Megan Stackin matka jatkuu Irakiin ja Libanoniin sekä moniin muihin sodan ja väkivallan runtelemiin maihin. Tämä on hänen mukaansa tempaava kuvauksensa niistä seitsemästä vuodesta, jotka hän vietti raportoiden terrorismin vastaisesta sodasta, jota Yhdysvallat käy radikaalia islamia vastaan. Kirja on myös silmät avaava dokumentti fundamentalismin aallosta, joka 2000-luvulla on pyyhkäissyt yli muslimivaltioiden.

Stack huomaa pian, että epämääräinen lupaus vapaudesta ja demokratiasta lunastetaan aivan liian kovaan hintaan. Kulkiessaan sotanäyttämöltä toiselle, hän tapaa yhteisöjä ja ihmisiä, joiden elämä on lopullisesti sodan leimaama. Matkan varrelle mahtuu paljon unohtumattomia kohtauksia ja kohtaamisia. Mitä pidemmälle tarina etenee, sitä selvemmäksi käy, että länsimaisten poliitikkojen saarnaamat tavoitteet vapaista vaaleista, naisten aseman parantamisesta, turvallisuudesta ja demokratiasta karkaavat yhä kauemmas. Tässä sodassa jokaisella on oma totuutensa.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 11 h 3 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 67 vrk 11 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.