Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Arja Mäkinen : Meidän kesken - Naisten ystävyyssuhteiden arkea


Ystävä tukee ja rohkaisee, ja hänelle kerrotaan asioita, joista ei puhuta muiden kanssa. Ystävä pysyy vierellä vastoinkäymisissäkin. Erityisesti naisten on todettu tarvitsevan perheen ulkopuolisia ystäviä voidakseen hyvin. Ystävyys ei kuitenkaan ole silkkaa päivänpaistetta ja särötöntä sopusointua: ristiriidat, pettymykset ja vastavuoroisuuden katoaminen asettavat myös tälle ihmissuhteelle haasteita.

Miten ystävyys syntyy, kasvaa, kukoistaa – ja toisinaan kuihtuu? Mitä tapahtuu, kun tiiviiseen ystäväkaksikkoon ilmestyy kolmas pyörä, oli se sitten kumppani tai toisen uusi ystävä? Voivatko mies ja nainen todella olla ystäviä? Entä kuinka ystävyyssuhteet vaikuttavat käsitykseen omasta itsestä?

Meidän kesken on matka ystävystymisestä ystävyyden arkeen iloineen ja suruineen. Kirjassa pohditaan muun muassa ystävyyssuhteiden merkitystä naisille, elämäntilanteiden vaikutusta ystävyyteen, miesten ja naisten välistä ystävyyttä sekä ystävyyssuhteiden päättymistä.
 

Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 187
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja

Varastopaikka: 243

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 18:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.