Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siisti pikkumersu osaavalle korjaajalle. Kahdet renkaat aluvanteilla. Talvirenkailla ja uusilla vanteilla ajettu yksi talvi, kaikki nastat tallella ja hyvin pintaa. Kesärenkaissa pintaa vähemmän, vanhat kitkarenkaat.

Ketjukoneella, ei jakohihnan vaihtoja. Autolla ajettu vajaat 202 tkm
Ajoaikaa huhtikuulle 2018. Viimeisessä katsastuksessa vaihdettu kaikki neljä iskunvaimenninta. Alusta kunnossa, ilmastointi puhaltaa kylmää. JVC:n jälkiasennettu CD-soitin. Viimeisin iso huolto tehty tammikuussa 2017 (193tkm), siitä lappu tallessa. Vaihdettu kaikki nesteet ja suodattimet ja termostaatti. Lohkolämmitin pikkupistokkeella. Nahkapenkit. Hyväkulkuinen ja edullinen auto pitää, bensan kulutuskin kohtuullinen.
100 Hv on hyvä ja riittävä tähän autoon, tuntuu pirteältä.

Autossa seuraavanlainen vika: ESP ja BAS -vikakoodit palaa, auto käy tyhjäkäyntiä huonosti. Kesän aikana vaihdettu akku ja kaasupolkimen asentotunnistin, joiden jälkeen toimi viikkoja normaalisti. Vika ilmeni aluksi satunnaisesti, nyt koko ajan päällä. Ei käytetty Vehon testerissä, halpismallilla ei antanut vikakoodia. Tuttu asentaja totesi vian olevan todennäköisesti jossain sähköliitännässä. Mersuforumeita olen lukenut, mutta itsellä ei aikaa eikä osaamista asiaan, siksi myynnissä.

Auto poistettu elokuun lopulla tieliikennekäytöstä, odottaa noutajaa pihassa. Käynnistelty muutaman päivän välein ja aina sama juttu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

707 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.9.2017 10:42

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.9. klo 11:16

Moi! Onko autoa hitsattu? Onko muovihelmojen alle kurkattu koska(an)?

17.9. klo 21:10

On kurkattu. Viime katsastuksen yhteydessä (samalla kun vaihdettiin iskarit) hitsattiin noin kämmenen kokoinen paikka kuskin puolelle takajalkatilaan. Alustaa olen pessyt aina silloin tällöin (joka toinen pesu)