Tuote on myyty käyttäjälle kinnutimo hintaan 1 700 €

Kuvaus

Vaikka puhelinnumero on espanjalainen, niin olen suomalainen. Soittaminen maksaa vain 6 snt/min, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Auton myyn koska 3:na viimeseinä vuotena on ajokilometrejä tullut vain 3000 / vuosi, koska olen viettänyt talvet Espanjassa asuntoautolla. Hyvä kohde myös todelliselle mersuharrastajalle, joka haluaa alkuperäisen tehdasauton, eikä halua tehdä koritöitä.

Autosta saa tehdä tarjouksia ja saatan hyväksyä vaihdossa maks. 1000 euron auton kesäautoksi.


Plussat:

Auton kori on lähes uutta vastaavassa kunnossa auton historiasta johtuen. Suolatuilla teillä ajettu vain 3:na talvena. Auto on myös alkuperäisessä maalissa, paitsi takaluukun kansi, ja vasen etulokasuoja, jotka pikkukolhujen vuoksi maalautettu ammattimaalarilla.

Ruostetta en ole itse eikä katsastusmies korista löytänyt. Koritöitä ei siis tarvitse tehdä. Varttuneemmat autoharrastajat tietävät että kun koritöitä kerran joudutaan tekemään, niin niitä joutuu sitten tekemään jatkuvasti.

Moottori on timmissä kunnossa vähistä kilometreistäkin johtuen, eli tehot on tallella. Autolla ei jää jalkoihin liikenteessä. 0 => 100 km / h, n. 6 sekuntia ja huippunop. on riittävä.

Automaattilaatikko toimii moitteetta ja öljy on puhdasta.

Auton sisätilat ja nahkaverhoilu ovat todella siistit, kulumia ja virheitä on vähän. Toki uusihan auto ei ole, mutta ei siltä osin paljon uutta häpeä.


Miinukset:

Ilmastoinnin lauhduttimen puhallin ei saa jostain syystä sähköä, ja haittaa jäähdytystä. Asia hoidetaan minun piikkiini, jos hinnasta päästään yksimielisyyteen

Oikea takaovi on jumissa, mutta sen aukaisemiseen on keino tiedossa, ja myös tämän hoitaminen menee minun piikkiini.

Kierroslukum. ei toimi => myös vak.nop.säädin ei toimi.

Takaovien ikkunoiden nostimien mekanismit ovat rikki.

Varoitusvalot saattava välähdellä vilkkua käytettäessä.


PIDÄN ITSELLÄNI OIKEUDEN HYVÄKSYÄ TAI HYLÄTÄ TEHTY TARJOUS.

Lisätty 14.9.2019 16:25

Jatkan myyntiaikaa 22.9. asti, jota en enää tule jatkamaan. Autoa kohtaan on ollut paljon kiinnostusta ja ensin asettamani myyntiaika oli liian lyhyt. Olen nyt jokusen päivän reissussa ja palaan ensi keskiviikkona, jonka jälkeen tosiostaja voi tulla koeajolle. Toivon autolle koeajoja ja lähempää tutkiskelua, koska oletan että hintanäkemykset voisivat tällöin kohdata. Tähän astinen 1700 tarjous on ihan hyvä alku.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 700 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2019 16:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.9. klo 10:27

Onko oikea takaovi jumitus jo korjattu? Samoin ilmastointi? Jos ei vielä ovatko kunnossa ennen 22.9? Löytyykö huoltohistoria korjaamodokumentein miltä ajalta?

6.9. klo 10:51

Onko huoltokirja ja huollot merkkikorjaamolla tehdyt? Onko uutena Suomeen ostettu? Sisustus ehjä?

muokattu 6.9. klo 17:45

Olen tuonut Suomeen vuonna 2012 ja ainoat kilolmetrit talvisuolatuilla teillä ajettu 2012-15. Suomi-autona olisi laho kori
Huollot ja korjaukset hoitanut autok. Timo Putkonen.
Sisustus nätti ja ehjä. Vain 5 sentin "nirhauma" kuskinpuolen selkänojassa.

3.9. klo 2:37

Auton vuosimalli ja paljon kilometrejä on kertynyt? Siistin näköinen noin kuvista katsoen! Paljon mersussa oli leimaa vielä?

3.9. klo 14:08

Eikä vain siistin näköinen vaan se on myös todellisuudessa.
Auto on katsastettu 7. kesäkuuta tänä kesänä. Auton korihan on kuin tehtaalta tullut, joten katsastukset eivät ole ongelma.
Vuosimalli on -92 ja kilometrit auton historiasta johtuen 233 000.