Kuvaus

MERITAIMENEN JA HAUEN HEITTOKALASTUS - DVD UUDENVEROINEN

OPPAANA ARI PAATAJA.

HEITTOKALASTUKSEN KUNINGASLAJI, meritaimenen heittokalastus, tarjoaa haastetta osaavallekin kalamiehelle. Aloittelijan on joskus vaikea saada sitä ensimmäistäkään veneeseen, kun ei ole tietoa mistä pitäisi pyytää ja millä välineillä. Tämä video opastaa minkä tyyppisistä paikoista meritaimenta tulisi pyytää minäkin vuodenaikana. Oikeat välineet ja oikeat vieheet ovat tärkeä osa onnistumista puhumattakaan siitä, että viehettä tulee osata uittaa oikein, jotta tärppien sijaan saataisiin myös kaloja. Meritaimen on hurja kamppailija siiman päässä - lähde mukaan niin tiedät enemmän.

HAUEN HEITTOKALASTUS on yksi suosituimmista kalastustavoista Suomessa. Mutta kuten kalastuksessa yleensäkin, toiset saavat enemmän kalaa kuin toiset. Videolla opetetaan, että hauen heittokalastuksessa ei ole kysymys vain lusikkauistimen heittämisestä kaislikkorantaan, vaan haukea tulee etsiä erityyppisistä paikoista. Myös viehetyyppiä pitää vaihtaa kalastussyvyyden mukaan. Mikä sitten on se oikea viehe? Toisinaan lusikka, joskus taas perho, vaappu tai jigi. Kokeilemalla ja tämän videon avulla se selviää! Yli kymmenkiloinen hauki pistää vavan ja siiman koetukselle ja pärskeet lentävät olohuoneeseen asti!

Sarjan juontaa ARI PAATAJA ja hänen kanssaan kalastuskokemuksia mm. ENSIO ja ESKO RAPALA ym ym...........

2 OHJELMAA - MERITAIMENEN HEITTOKALSTUS, KALASTUSPAIKAT, KALASTUSTEKNIIKKA, OIKEAT VÄLINEET, MERITAIMENEN KÄYTTÄYTYMINEN, OIKEAT OTTIVIEHEET.

HAUEN HEITTOKALASTUS - PARHAAT HAUKIPAIKAT, HAUEN PERHOKALASTUS, KALAPAIKAN ETSINTÄ, HAUEN HEITTOKALASTUSVÄLINEET, OTTIVIEHEEN VALINTA.

   JULKAISTU 2002 / PAN VISION  KESTO 52 + 52 min.  DVD 

2 filmiä yksillä toimituskuluilla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 14 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,90 € Sulkeutuu 104 vrk 14 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.