Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Merja Une Turunen: PUNAINEN LANKA. Kansi ja piirrokset: Anita Ojala. 1990 Uusi Tie. 117-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

 
Punainen lanka (1990) on pienoisromaani, joka kertoo aikuisen naisen tiestä oman paikkansa täyttäjäksi. Tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle. Anneli, nuori, herkkä perheenäiti, joutuu tunne-elämässään kriisiin. Syynä näyttää olevan miehen alituinen kiire ja yhteisen ajan puute. Lisäksi Annelin elämään astuu uusi ihastus. Tapahtumista ei puutu myöskään tragiikkaa. Lopulta Anneli löytää tien omaan kasvuunsa ihmisenä. Kirja antaa aineksia rakkauden olemuksen pohdintaan.


Merja Une Turunen (s. 1942) on jyväskyläläinen perheenäiti, jonka elämään kuuluu kiinteästi kirjoittamista, laulua ja kuvataidetta. Kristillinen romaani-, novelli- ja antologiakirjoittaja on julkaissut myös kirja-arvosteluja ja muita lehtitekstejä. Lisäksi hän on kirjoittanut runoja ja näytelmän yhdessä Irina Noramiehen kanssa. "Turunen välittää valoisilla kirjoillaan lukijalle toivoa. Teosten rakenne on konstailematon, henkilöhahmot vähillä keinoilla luotuja ja tapahtumat soljuvat luontevasti. Omimmalla alallaan Turunen on ihmisten ja ihmissuhteiden kuvaajana. Hän asettaa henkilönsä valintatilanteisiin, joissa löytyy mahdollisuus sisäiseen kasvuun." (Katriina Kajanne)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 17 vrk 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.