Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kansallis-sosialistinen lentäjien yhdistys valmistutti vuonna 1938 merkin, peltiä ja sen leveys on 95 mm. Merkin olen luokitellut  aidoksi , joskin maalaus on voitu tehdä myöhemmin itse, väri poikkeaa jonkinverran muista samanlaisista merkeistä. 

Puolikaaressa ovat kirjaimet N.S.F.K , Kreikan tarun mukainen ihmishahmo, jolla on jonkinlaiset siivet ja jalkojen kohdalla iso poliittisen puolueen merkki, hakaristi.

MIL18SP207 Merkki ilmailu lentokone hakaristi aikakauden kaikki saksan lentäjä ässät ovat kuuluneet N.S.F.K jäsenistöön. Merkki valmistettiin jokavuotiseen lentokilpailuun Saksan poikki ja kisaan osallistui noin 350 lentokonetta, kisoja oli järjestetty vuodesta 1911 lähtien....markkinoilla olevien merkkien, kolikoiden,  mitalien tunnistus on aina vaan vaikeampaa, koska nykyään on aivan loistavia kopiointi menetelmiä. Monia ns. väärennöksiä tehtiin vuodesta 1946-1960 vuosina paljon, usein aivan aidoilla muoteilla, kohde oli 100%sti sama kuin aito, mutta ei ollut koskaan käytössä, koska "syntynyt" sodan jälkeen. Syy moiseen oli valtava ulkomaiden kysyntä, moni maa halusi 1000 kpl pääkallomerkkiä jne...mistä niitä ottaa, kun aidot on jo hävitetty....Saksaa ja sen tavaraa ihailtiin tai kerättiin jättiläismäisenä kysyntänä.... kysyntä ei ole vieläkään sammunut, keräilijöitä ympäri maapallon...

Hakaristin päällä oli teipinpala paperia  ja siksi siinä oli kuvanoton hetkellä vielä liimasta jälkiä. Saksassa saa asunnossa pitää vaikka millaisia hakaristejä jne seinällä, vain jos viet sen ulos, se on peitettävä. Julkisesti ei saa hakaristiä tehdä, näyttää jne... eräs ulkolainen miesturisti Berliinissä teki juutalaisten muistomerkillä Heil Hitler tervehdyksen ja kaveri otti siitä kuvan, mahdollisesti videon. Koska juutalaisten muistomerkki on aivan USA suurlähetystön edessä, oli paikalla heti poliiseja ja sakko oli hetimaksu 500 EUROA.

Kuvassa kokosuhdetta antaa 2 Euron kolikko raha, joka on Saksalaista sarjaa, joka vuosi 16 vuoden ajan painaa/painoi Saksan rahapaja 2 Euron kolikkoja, joiden takapuoli on Saksan joku osavaltio. Saksassa on 16 eri osavaltiota. Tässä on Thyringen, Wartburg linna. Rahapajoja on useita ja kolikoissa on pieni kirjain, jolla lyöntipaikka tunnistetaan. 

Julkinen vastaus: Olet hieman hakoteillä, sillä NATO on alkujaan perustettu länsimaiden pelon takia, he pelkäsivät jättimäistä puna-armeijaa ja USA lupasi auttaa, kunhan ostatte kunnollista  sotatavaraa...Saksalla ja heidän nazi-tavaralla ei ollut mitään yhteistä Natoon...sivumennen sanoen, Nato tavaraa moni ostaa, jos se on alkujaan Saksan armeijan käytössä ollutta. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
65 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.10.2022 18:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.