Kuvaus

Hakaristi Saksa ja sen voimakkaat suuntaukset olivat isänmaallisia patrioottisia ja kova oli into rakentaa parempi sosialistinen yhteiskunta, jossa kansalaisen hyvinvointi olisi korkealla tasolla. Kaikki oli tietenkin ihan oikein aj hyväksyttävää, negatiivista oli vain sen toteutustapa. Päämäärän saavuttamiseksi haluttiin homogenisoida yhteiskunta ja kansalaisen piti olla tiettyjen ulkoisten ja henkisten mittojen väärtti. Vain ahkera ja reipas iloinen työntekijä oli toivottu ja haluttu maan hallituksen kannalta. 

Tässä poliittisessa tilaisuudessa vuonna 1936 juhlittiin 10 vuotis kautta 1926-1936 jolloin poliittinen piiri "palasi " Weimar kaupunkiin. Kuvattuna on juhlasalko, jonka päässä on kotka ja hakaristi, sen alla Saksan osavaltion nimi Thuringen ja "punainen lippu"  jossa seisoo " Saksa herää ja valpastu" .

Koko tämä näyttävä juhla oli suoraan kopioitu Rooman Imprerium valtiolta, sen idean ja toteuksen isänä oli nerokas propagandaministeri Göbbels. Hän " lainasi" pnaisen värin kommunisteilta, koska se on paras väri. Hän lainasi salot ja salkojen nupit suoraan muinaisesta Roomasta  SPQR ja marssiminen kulkueet ja musiikki oli tarkkaan sovitettu yhteen. Koko tapahtuma oli vaikuttava ja antoi käsityksen, että näillä miehillä on asiat kontrollin alla. Tavallaan totta, vain heidän johtaja Hitler oli herkkä epävarma taidesielu, jonka alaisena ei varmasi ollut kiva olla....päämäärä oli ihan aidosti parantaa kansan elinolosuhteita. 

Merkki on 49mmm ja metallia, ehdottomasti aito ja erikoinen ja harvinainen.

MIL17MZ705 Merkki Hakaristi Saksa ikää jo 81v ja säilytä jälkipolville pala mielenkiintoista historiaa, kun Eurooppa oli jotenkin maapallon kehityksen kärjessä.

Johtoasema maapallolla on luisumassa suoraan kohti  Aasiaan, samalla nousee koko ajan Afrikka vaatimaan parempaa elintasoa ja osaansa "kakusta" . Afrikassa asuu 2000 miljoonaa ihmistä vuonna 2030. He haluavat tulla kohti vilpoisaa pohjoista. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

88 €
tai
Sulkeutuu 118 vrk 11 h 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

88 € Sulkeutuu 118 vrk 11 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.