Kuvaus

Myynnissä pohjoismaiden julkaisu Metal: A Headbanger's Journey DVD:stä. Levy ja kannet hyvässä kunnossa.

 

Heavy Metal on nykyään yksi merkittävimmistä ja suosituimmista musiikin genreistä, vaikuttaen ympäri maailmaa usean miljoonan kannattajan voimalla ja innostuksella. Silti se yhä herättää siitä tietämättömien joukossa myös runsaasti ennakkoluuloja, halveksuntaa, inhoa ja jopa pelkoa - negaatioita, joista metallin puolestapuhujat ja sen alakulttuureja arvostavat saavat osansa.

Metal: A Headbanger's Journey on ainutlaatuinen syväluotaus Heavy Metallin maailmaan, positiivisen puolueettomasti. Elokuva tutkii metallin kapinallishenkisiä juuria, valottaen sen sosiologista vaikutusvaltaa sukupuoleen, rotuun, uskontoon tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta.

Elokuvan ohjaaja, antropologi ja heavy metal fani Sam Dunn, antaa hevin soida vapaana, ilman ennakkoluuloja, pistäen raskaiden sointujen ja lyriikan välistä kuulumaan myös hevikulttuurin kiistattoman älyn ja sen faneja "hevareita", yhdistävän fyysisen energian. Mielipiteensä metallista, sen kehityksestä, levinneisyydestä, eri tyylilajeista ja voimasta kertovat myös sen raskaansarjan huippunimet mm. Black Sabbath, Iron Maiden, Alice Cooper, Motörhead, Rage Against the Machine, Korn, Slip Knot, Slayer, Mötley Crüe ja White Zombie. Tämä on matka suoraan "Pedon sydämeen". Uskalla mukaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Sulkeutuu 5 vrk 6 h 25 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 1 € Sulkeutuu 5 vrk 6 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.