Kuvaus

Saksalainen eräs arvostetuimpia metalli alan tehtaita on nimeltään WMF. He valmistivat tämän avonaisen rasian ja sen korkeus on 65mm ja halkaisija on 100mm.  Metalli lienee messinkiä tai kuparia , magneetti ei tartu ja pintakäsittely on tehty todella hyvin.  Myös reunakoristelu on poikkeuksellisen hyvää laatua, taide koristelu. Paino 166g

A05JL609 Antiikkia ja aito, ikä voidaan todistaa pohjassa olevien valmistajan leimojen perusteella. Pientä moittimista on kunnossa, esine on nähnyt Saksanmaan läpi pyyhkäisevän kaksi julmaa sotaa, molemmissa raaka vihollinen oli armoton, moni esine tuhoutui, mutta tämä kesti. Ranskan tulli alkoi vaatia rajallaan että Ranskan sisälle tuotavissa esineissä on oltava joku leima millä tunnistaa sen valmistajan ja päivämäärä oli 1.7.1909.  Ajoitan tämän siksi vuoteen 1910.  Leimaa kun katsoo, niin huomaa, että kyseessä on strutsi lintu, joka juoksee.  Merkin malli on luodin muoto. Leima on hakattu metalli esineeseen vuonna 1910 eli 110 vuotta sitten.

Muut leimat viittavat käytettyihin materiaaleihin. Surullista, mutta joku vuosi sitten hieno saksalainen tehdas myytiin Ranskaan isolle grupille 1,7 miljardilla ja WMF aloitti massiiviset mainoskampanjat.

Toivotaan, että laatu ja muotoilu säilyy myös jatkossa omistajanvaihdoksesta huolimatta. Moni Saksan maineikas yritys on nykyajalla myyty ulkomaiden omistuksiin ja iso ostaja on juuri Ranska...ja myös Kiina.   

Elämme globaalia markkina ja raha-aikakautta, jossa suuret multikonsernit nielevät kaikkia muita fuusioilla sisäänsä ja lihovat, samalla he parantavat  yriytys osakkeiden omistajien varallisuutta.  Ranskassa on Euroopan eniten miljonääriä, enemmän kuin Saksassa ja Britanniassa.  Venäjän miljardööreistä puhutaan paljon, mutta jos vertaa heidän upporikkaiden määrää ja rahaa Ranskan miljardööreihin eli länsi-oligarheihin Ranskassa, niin voi voi....kyllä koko Venäjä on köyhä  Ranskan rinnalla.

Tänään on siis vanha arvokas saksalainen WMF, nykyisin eräs  ranskalais yritys. Ikä on 110 vuotta ja se voidaan todistaa.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

0

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 14 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,80 € Sulkeutuu 75 vrk 14 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.