Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Metallica - Metallica 2LP

Tässä vähän arvokkaampi herkkupala Metallica keräilijöille, alkuperäinen Elektra USA painos vuodelta 1991.

Ensimmäiseltä ja ainoalta omistajalta (no ok, on tämä mun miesluolassa pari viikkoa ollut), työkaverin hyllystä, ostettu uutena silloin kun tämä julkaistiin. Eli tätä ei ole lähetelty ympäri maailmaa x10. Kun sain tämän käsiini niin tiesin heti että nyt on Ameriikan herkkua tarjolla, sen verran paksun ja jämäkän tuntuinen kansi oli eurooppalaiseen julkaisuun verrattuna. Vilkaisu discogsiin (matriisien varmistuksen yhteydessä) kertoo että levyä on myyty viime vuosina jopa 800-1000 euron hinnoilla. Alle 300 eurolla saa sellaisia joiden kansiin on piirrelty tai toinen levy puuttuu. Vähänkään kuuntelukelpoisten hinnat lähtevät 400 eurosta ylöspäin. Eli pyyntihintani ei ole tuulesta temmattu.

- Kysyjille tiedoksi että jos huutoja ei tule niin saatan tiputtaa hinnasta 20% pitkän ajan kuluttua, en enempää. Sen jälkeen levy lähtee takaisin hyllyyn parempia aikoja odottamaan, tämän arvo kun ei tulevaisuudessa ainakaan laske.

- Molemmat levyt ovat erittäin hyvässä kunnossa. Levyt soivat kuin uudet ja ovat säilyttäneet uuden levyn sähköisyytensä ja siksi niiden pinnalla saattaa olla joitain pölyhiukkasia. Levyt siis kuunneltu läpi kahteen kertaan ja ne soivat virheettömästi. Lisäksi tsekkasin ne vielä kirkkaan kohdevalon alla ja suurennuslasilla. Joitain sisäpussista tulleita hentoja jälkiä niissä oli mutta kuten sanottua, ne eivät vaikuttaneet kuunteluun. Discogs kuntoarvio näille olisi ilman muuta Near Mint (siellä kun ei EX luokitusta käytetä ja nämä soivat kuin uudet) minä sanon mieluummin EX/EX kun kuitenkin puhutaan kohta 32 vuotta vanhoista levyistä. Kun sain tämän käsiini niin säilöin levyt välittömästi protected.de:n antistaattisiin deluxe-sisäpusseihin jotta ne olisivat kuvailemassani kunnossa myös ostajalle saapuessaan.

- Kansi on EX-. Oikea alakulma lievästi taittunut, keveitä kulumajälkiä saumoissa. Takakannen puolella hyvin minimaalista ringwearin alkua joka näkyy vain kirkasta valoa vasten. Kansi siis erittäin hyvässä kunnossa myös.

- Alkuperäisissä sisäpusseissa sormenjälkiä, jostain saumasta oli levy kurkannut ulos. Mutta eipä kurkkaa enää. Sisäpussit hyvässä kunnossa. Kuvat otettu myynnissä olevasta levystä, paitsi viimeinen kuva joka on lainattu. En saanut kamerallani etiketistä otettua tarpeeksi selvää kuvaa jotta ostajalla olisi mahdollisuus lukea nuo tekstit.

 

- Mainitsen aina vinyylilevyjen mukana tulevat liitteet, painetut sisäpussit, julisteet jne., jos näitä ei mainita tai ne eivät näy kuvissa niin niitä ei ole.

- Postikulut LP levyille 6,90 euroa määrästä riippumatta, maksutiedot tulevat automaattisena viestinä kohteen sulkeuduttua. Maksua odottelen viikon ellei muuta sovita, sen jälkeen joudun jättämään negatiivisen palautteen välityspalkkion takaisin saamiseksi ja myymään kohteen uudelleen.

 

 

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
340 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.2.2023 20:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.