Kuvaus

Ei suomenkielellä tekstitystä
Englanniksi löytyy

Anime vuodelta 2001 ohjaus Tarô Rin pääosissa Yuka moto ja Kei Kobayashi.

Japanilainen anime-elokuva saavuttaa uudet korkeudet ja kierrosnopeudet tässä unenomaisen loisteliaassa mestariteoksessa! Osamu Tezukan (Astroboy) piirtämään ja Katsuhiro Otomon (Akira) käsikirjoittamaan klassiseen manga-sarjakuvaan perustuva Metropolis vie katsojan matkalle toiseen ulottuvuuteen. Rintaron (Galaxy Express 999) ohjaama elokuva on täynnä sydämet pysäyttäviä kohtauksia ja unohtumattomia hahmoja.
Metropoliksen hyperteollistuneessa maailmassa yhteiskunta on jakautunut kahtia. Duke Red on Metropolista hallitseva despootti, joka hamuaa alati lisää valtaa. Omapäinen tiedemies luo lapsenkaltaisen superandroidin, joka näyttää täsmälleen Duke Redin edesmenneeltä tyttäreltä. Duke Red päättää käyttää Timaksi nimettyä androidia voimakkaan tietokoneverkon keskuksena. Tietokoneidensa avulla tyranni suunnittelee hallitsevansa pian koko maailmaa.

Timan kadotessa yksityisetsivä kutsutaan hätiin. Poikansa kanssa etsivä yrittää ottaa selvää mistä oikein on kysymys ? ennen kuin on liian myöhäistä. Poika löytää Timan Metropoliksen sisälmyksissä sijaitsevista labyrinteista ja nuoret ystävystyvät. Mutta Duke Red kätyreineen ei aio luovuttaa.

Ääni
Japani, Englanti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 22 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,90 € Sulkeutuu 102 vrk 22 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.