Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä todella suorituskykyinen ja monipuolinen Metzin saksalaisvalmisteinen salamapaketti Canonin järjestelmäkameroille. Ominaisuuksien puolesta näistä löytyvät kaikki tarpeellinen ja vähän ylikin.

Suurimpana erona näiden kahden välillä on tietenkin teho, mutta myös se, että 58-malli voi toimia langattomana masterina ja 48-malli orjana. Uusimmilla Canonin rungoilla näitä voi ohjata suoraan kameran omista valikoista -- myös langattomasti. Käytännössä nämä vastaa hyvin pitkälle Canonin omaa Canon 580EX II ja 430EX II -paria, joka käytettynä liikkuu n. 300 euron huitteilla.

Ja jos haluat kuvata kahdella etäsalamalla, mukaan saa vielä Phottix PT-04TM -salamatriggerisetin (lähetin + 2x vastaanotin), jolloin molemmat salamat voi laukaista etänä. Lähettimessä on uusi A23-paristo, vastaanottimiin menee 2x AAA-paristoa.

48-malli on ollut hyvin pienellä käytöllä ja kunto on myös sen mukainen. 58-mallista löytyy kosmeettista käytönjälkeä enemmän ja siinä on sen mallin tyyppivika, eli antaa "Zoom Error" -virheilmoituksen. Normaalissa käytössä tuota salamapään zoomia ei varmasti juuri tarvitse ja kaikilta muin osin salama toimii niin kuin kuuluukin. Molempiin salamoihin on päivitetty niiden uusin firmware.

Erittäin kattavat testiartikkelit molemmista laitteista löytyy oheisista linkeistä:

http://photo-tips-online.com/review/metz-mecablitz-58-af-1-flash/

http://photo-tips-online.com/review/metz-mecablitz-48-af-1-flash/

Mukaan tulee itse salamoiden lisäksi salamajalustat ja Metzin suojapussukka isommalle salamalle.

Nettohinta on 100,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.11.2020 11:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.