Kuvaus

Vapauta sisäinen lapsesi! Vaadi kaikki heti! Kieltäydy vastuusta!

Oletko ihmetellyt, mihin aikuiset ihmiset ovat kadonneet? Tuntuuko siltä, että kaksi ja puoli vuosituhatta sivistystä lentää roskikseen pala kerrallaan? Nasakat mainoslauseet ja pakkomielteinen turvallisuudenkaipuu muuttuvat päivä päivältä suositummiksi. Kauhistumme monimutkaisuutta ja viehätymme pinnallisuudesta, väistelemme vastuuta ja etsimme tyydytystä, joka pitää saada just eikä heti.

Miksi tällainen pikkulapsielämä vetää niin kovasti puoleensa? Mihin ihmeeseen ovat kadonneet aikuiset ihmiset? Koko läntinen maailma on laitettu asumaan Big Babies -taloon, jossa olemme ikuisesti keskenkasvuisia. Oikeastaan se on suuri helpotus - paitsi jos sattuu arvostamaan sellaisia asioita kuin itsellisyys, omanarvontunto tai vastuu yhteisistä asioista.

Big Babies tutkailee meitä terävästi. Hervoton ja älykäs, kauhistuttava ja kiherryttävä teos vyöryttää esimerkkejä nykykulttuurista - musiikista, terveysintoilusta, koulutuksesta, uskonnosta, muodista ja urheilusta. Kaikilla elämänaloilla meitä kohdellaan kuin haluaisimme olla yhtä suurta, lapsellisentyytyväistä massaa. Ja ne, jotka oikeasti haluavat kasvaa aikuisiksi, tarvitsevat vinkkejä. Kipeästi.

1. P. 2008, Atena, 276 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 54 vrk 12 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 54 vrk 12 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.