Kuvaus

Michael Jacksonin Olutkirja - jokaisen oluenystävän käsikirja

Takakannesta:  Kaikki mitä aina olet halunnut tietää oluesta: Sivistyksen syntyä ei siivittänyt viini vaan olut, todistaa Michael Jackson. Kuten viineissä myös oluissa on omat klassiset tyylinsä. Jackson erottelee 41 perinteistä oluttyyppiä ja jäljittää ne eurooppalaisilta syntysijoiltaan maailman eri kolkkiin. Hän esittelee yli 150 laatupanimoa, jotka tuottavat maailman parhaat oluet. Vanhojen suosikkien lisäksi kirjassa on uusia kiinnostavia tuttavuuksia.

Jackson kertoo oluen valmistuksen eri vaiheista ja siihen käytettävista tarveaineista. Hän innostaa lukijansa nauttimaan ruokaa oikeanlaisen oluen kanssa ja käyttämään olutta myös ruoan valmistuksessa. Kirjan upea nelivärikuvitus antaa havainnollisen kuvan olutkulttuurin monista ilmiöistä. Käsikirja, jossa on kaikki oluesta!

Suomalaisista oluista Jacksonin seulan ovat läpäisseet muun muassa Koffin portteri ja Jouluolut, Olvin Vaakuna sekä Hartwallin Lapinkulta, tekijän tietämän mukaan maailman ainoa olut, johon vesi otetaan joesta. Myös suomalainen sahti saa ansaitsemansa huomion."

100

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 7 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 73 vrk 7 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.