Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ iskussa oleva [irroitettavassa kansipaperissa kevyttä käytönjälkeä joissain kohtia] kovakantinen painos  MARILYN MONROE diggareille.

Michael Korda: KUOLEMATTOMAT 

Kun Marilyn Monroe tapaa Jack Kennedyn ensimmäistä kertaa kesällä 1954, hän on jo Hollywoodin valovoimaisin tähti. Elokuva Joki jolta ei ole paluuta on juuri saatu valmiiksi. Kennedy on nuori ja kunnianhimoinen senaattori. Molemmat ovat naimisissa ja tietävät, että romanssi olisi silkkaa dynamiittia tiedotusvälineille. Kumpikaan ei voi tunteilleen mitään.
Suhde pysyy suurelta yleisöltä salassa, mutta kulissien takana sitä seurataan tarkoin. FBI:n johtaja J. Edgar Hoover käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa. Ammattiyhdistyspomo Jim Hoffa nauhoittaa rakastavaisten intiimejä hetkiä painostaakseen presidentiksi havittelevaa Kennedyä. Hän houkuttelee apajalle mafian ja sysää liikkeelle tapahtumaketjun, joka lopulta tuhoaa legendaarisen kolmikon: Marilynin, Jackin ja Bobbyn, joka on perinyt veljensä naisen…

Michael Korda käyttää taitavasti hyväkseen sitä, mitä tiedämme tai luulemme tietävämme Marilynistä ja Kennedyn veljeksistä. Kuolemattomat on uskalias yhdistelmä tarua ja totta aikamme kiehtovimmasta romanssista.

Suomentanut: Kristiina Rikman

Otavan painolaitokset Keuruu 1993

VOITTOHUUTO ja PK.  3,25e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 33 vrk 17 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 33 vrk 17 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.