Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Surface (aikaisemmin nimillä Surface with Windows RT ja Surface RT) on ensimmäinen Surface-tuoteperheen taulutietokone.

Surface 2 julkaistiin 23. syyskuuta 2013. Sen käyttöjärjestelmänä on Windows RT 8.1, joka sisältää muun muassa Microsoft Officen, 200 gigatavua OneDrive-tallennustilaa Laite on edeltäjäänsä kevyempi ja siinä on 1920x1080-resoluution Full HD -näyttö ja pidempi akun käyttöaika.
Microsoft Surface -tuoteperheen rungot on valmistettu VaporMg-tekniikalla (äännetään ”VaporMag”) magnesiumvalusta PVD-viimeistelyllä, joka tuottaa kestävän lopputuloksen. VaporMg mahdollistaa magnesiumin sulattamisen ja valamisen yksityiskohtaisesti ja näin Surfacen muodon ja keveyden. Molemmissa Surface-malleissa on USB-portti, microSD-korttipaikka ja magneettiraita, johon on mahdollista kiinnittää lisävarusteita, kuten Touch Cover ja Type Cover. Molemmissa malleissa on myös kaksi kameraa, toinen takana ja toinen edessä. Taaksepäin osoittava kamera on 22 asteen kulmassa runkoon nähden, mikä on sen ansiosta oikeassa kulmassa ”kickstandin” ollessa käytössä. ”Kickstand” on 0,77 millimetriä ohut sisäänrakennettu koko laitteen levyinen tuki handsfree-käyttoön,
Touch Cover ja Type Cover. Minulla on Touch Cover.
Käyttöjärjestelmä WINDOWS RT 8.1

Microsoft toi markkinoille kaksi näppäimistön sisältävää suojusta Surfaceille, Touch Coverin ja Type Coverin. Molemmat toimivat suljettuina myös näytön suojina. Suojat kytkeytyvät Surfaceen magneettiraidan kautta. Touch Cover on kolme millimetriä paksu ja sisältää kosketusherkän näppäimistön. Type Cover on paksumpi ja sisältää liikkuvanäppäimisen näppäimistön. Näppäimistöt on varustettu gyroskoopilla ja kiihtyvyysanturilla, jotta ne eivät hyväksy virheellisiä painalluksia ollessaan taitettuina pois käytöstä. Molemmissa on myös multi-touch-kosketuslevy.
Tabletin tiedot.
Käyttöjärjestelmä WINDOWS RT 8.1
32-bittinen käyttöjärjestelmä ARM-suorittimella.
Laitteessa on 10,6-tuumainen ClearType HD-tarkkuuden laajakuvanäyttö. Käyttöjärjestelmänä toimii ARM-pohjainen Windows RT, joka tukee ohjelmien asentamista Windows Kaupasta.
Olen alustanut tabletin ja asentanut siihen oletusohjelmat ja asetukset. Uusi omistaja saa tehdä tabletista oman näköisensä.
Tabletissa on työpöytäosio jossa on kaikki office paketin ohjelmat sekä aloitus sivu jossa on pelit ja netti ja viihdeosio ym mitä tietokoneessa kuuluukin olla.
Tabletissa on kosketusnäyttö mutta olen ostanut siihen Touch Coverin mikä kiinnittyy tablettiin magneetilla ja on myös kosketusnäppäimistö.
Myös tabletin takana on tuki joten voit pitää sitä pöydällä niinkuin tietokonetta ja tuen saa taiteltua tabletin taakse kun sitä ei tarvitse,.
Näytössä ei ole naarmuakaan ja RTouch cover suojaa näyttöä sen ollessa käyttämättömänä.
Metalliosissa on pieniä jälkiä jotka eivät käyttöä haittaa.
Tabletti on toiminnaltaan huippuluokkaa ja uskallan antaa siihen jopa takuun.Latauspistoke löytyy ja akku pitää vuirtaa erittäin hyvin. Grafiikka on huippuluokkaa.
Ostin tämän tytölle vuonna 2016 ja tytär käytti sitä satunnaisesti puoli vuotta jonka jälkeen se on ollutkin pöytälaatikossa käyttämättömänä.
Tabletin saa tulla testaamaan ennen ostoa.Kuvia on paljon ja laitan niitä halukkaille yv.NÄ. Olen ottanut laitehallinnasta ja kaikista sovelluksista kuvat mitä tabletissa on.Ne vain ei mahtuneet tähän.
Itselläni on samanlainen tabletti ja en ole edes ajatellut tietokoneen ostamista.
Sinulle joka et halua android käyttistä tai Linuxia niin tästäpä huippu tabletti.
Lisäkuvia saa pyydettäessä,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

140 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2020 18:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.3. klo 22:43

OK

28.3. klo 20:07

????

23.3. klo 19:45

Takuu ei ole enää voimassa?

23.3. klo 22:09

Ei ole koska tabletti on ostettu vuonna 2016 ja tyttö käytti sitä hyvin vähän saatuaan tietokoneen. Tabletti on ollut käyttämättä ja minä alustin tabletin.Tabletti on huippukunnossa ja näytössä esimerkiksi ei ole naarmun naarmua.