Tuote on myyty käyttäjälle mapicat hintaan 10 €

Kuvaus

Mietteitä maailmanmenosta Heikki Kupiainen - Mietteitä sukupuun siimeksessä Jatta von Konow

Tässä kirjassa kerrotaan yhden kesälahtelaisen perheen ja suvun tarinaa. Pääosa kirjan teksteistä on koottu Heikki Kupiaisen kirjoituksista, joita on julkaistu monissa itäsuomalaisissa sanomalehdissä useiden vuosikymmenten aikana. Toimitustyön on tehnyt hänen veljentyttärensä tarkoituksenaan tallentaa sedän ajatusten ohella myös tietoja vanhan ajan elämästä ja esineistöstä, koska nykyajan ihmiset eivät useinkaan tule ajatelleeksi esivanhempiensa työtä - sen määrää ja raskautta. Kirja on siis samalla kunnianosoitus isovanhemmille, omille vanhemmille ja kaikille heidän ikäpolvensa ihmisille, jotka ovat rakentaneet ja puolustaneet tätä maata.
Kirjan tunnusesineeksi on valittu vanha kesälahtelainen kaappi. Tässä kaapissa on säilytetty aikoinaan Väärämäen talon tärkeimpiä tarve-esineitä, ruokailuastioita, kahvikuppeja, sokeria ja kahvia. Se on yksi niistä harvoista esineistä, joita talosta on enää jäljellä. Tämä pieni kirja on kuin tuo kaappi, siinä säilytetään muistoja menneiltä ajoilta.
Kansilehden kuviot on lainattu kaapin oven puuleikkauksista. Kuvioiden aiheet ovat ominaisia kansanomaisille puuesineille meidän maastamme kaukaiseen Transilvaniaan, jossa varsinkin suomensukuisten unkarilaisten puuesineissä ja rakennuksissa on juuri näitä samoja auringonkukka- ja aurinkoaiheita.

Kirja on siisti ja hyväkuntoinen - ainoastaan pieni omistuskirjoitus on etulehdellä.

Hakusana Kesälahti, Kitee

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.2.2018 21:23

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.